Ryanairs opfordring til passagererne: Medbring mindre bagage, så vi undgår forsinkelser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Ryanair opfordrer denne sommer sine passagerer til at medbringe mindre håndbagage. Passagererne nyder ifølge Ryanair i forvejen godt af én af de mest fordelagtige håndbagageregler, idet flyselskabet tillader 10 kg håndbagage samt en mindre type bagage ombord i kabinen.

Ryanair oplyser, at flyene denne sommer forventes at være omkring 95 % fyldte og derfor bør passagererne indskrænke deres håndbagage til at opfylde følgende maksimale krav:

  • 1 almindelig kabinebagage (55cm x 40cm x 20cm i størrelsen og 10 kg vægt)
  • 1 mindre taske (håndtaske, taske til bærbar computer, shoppingpose fra lufthavnen mv.)

Grundet begrænset plads i de øvre håndbagagehylder, kan der kun tages 90 almindelige kabinekufferter med ombord (55 x 40 x 20 cm) og al bagage derudover kan indchekkes gratis til opbevaring i flyets lastrum. Håndbagagen skal opfylde kravene ved boarding i gaten og al bagage med overvægt vil enten blive afvist, eller – hvis der er plads – blive placeret i flyets lastrum for et gebyr på 50 engelske pund eller 50 Euro.

Priority Boarding og check-in bagage

Passagerer, der har tilkøbt Priority Boarding, har garanti for at få deres bagage med, idet de er de første passagerer til at komme ombord på flyet. Priority Boarding kan tilkøbes ved booking fra kun 5 Euro. Passagerer, der rejser på et kort ophold på 2-4 dage og som ønsker at sikre at håndbagagen kan tages med ombord, rådes til at tilkøbe Priority Boarding. Passagerer, der rejser på ferie eller længerevarende ophold og som ønsker at medbringe mere end 10 kg bagage, må sørge for at checkke bagagen ind.

Kenny Jacobs fra Ryanair siger:

Passagerer må medbringe en normal størrelse kabinebagage, samt en mindre taske. Specielt det at kunne medbringe den ekstra lille taske, har vist sig at være ét af vores nye populære “Always Getting Better” forbedringer. Alligevel har vi bemærket, at passagererne medbringer mere håndbagage med ombord i kabinen end tilladt, hvilket kan medføre forsinkelser. Såfremt denne tendens fortsætter, kan vi være nødt til at revidere vores bagagepolitik overfor passagererne. Vi nærmer os sommerens højsæson med mange fyldte fly og derfor opfordrer vi passagererne til, at de rejser med så lidt håndbagage som muligt. Vores fly kan kun rumme 90 større kabinekufferter og vores gatepersonale vil sørge for streng håndhævelse af vores håndbagageregler, så vi undgår forsinkelser og sikrer at alle passagerer får en behagelig rejseoplevelse. Passagerer, som ønsker at medbringe større bagage ombord, rådes til at tilkøbe ekstra bagage ved booking.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *