Qatar Airways lancerer ny rute til Kiev i Ukraine

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Qatar Airways er glade for at kunne præsentere en ny forbindelse fra Doha i Qatar til Ukraines hovedstad Kiev med 7 ugentlige flyvninger. Ruten startes den 28. August 2017.

Kiev er én af Østeuropas ældste byer og er et historisk og kulturelt center med en spændende arkitektur og mange museer og gallerier, der viser byens mangeårige historie. Både kunstkollektioner og arkitekturen i den historiske by er anerkendte verdensskatte. Kiev er én af Østeuropas uopdagede juveler og denne smukke by tilbyder en mageløs skyline med glitrende tårne, snoede spir og gyldne katedraler. Byen er hurtigt blevet en populær destination blandt rejsende.

Lanceringen af den nye forbindelse til den ukrainske hovedstad er en del af flyselskabets robuste udvidelse af forbindelser til Østeuropa til byer som Skopje i Makedonien og Prag i Tjekkiet og som der startes med at flyve til denne sommer.

Qatar Airways Group Chief Executive, Hans Excellence Hr. Akbar Al Baker siger:

Vores nye forbindelse til Kiev er en del af vores fremskyndede udvidelsesplaner, hvilket sigter mod at åbne nye destinationer for at forbedre vores gæsters videre forbindelsesmuligheder til vores store globale netværk. Passagerer fra Kiev vil nu have mulighed for at rejse nemt gennem vores prisvindende knudepunkt i Doha, Hamad International Airport (HIA), til hvilken som helst af vores populære destinationer i Østeuropa, så vel som til andre byer i vores hurtigtvoksende netværk. Passagererne vil have mulighed for at opleve den udsøgte og smukke by Kiev, som er én af Østeuropas mest betagende byer. Vi er glade for at åbne denne vej til Østeuropa.

Den nye rute til Kiev bliver betjent af en Airbus A320, med 12 sæder i Business Class og 132 sæder i Economy Class. Flyet giver passagererne mulighed for at benytte det interaktive system Oryx One, der indeholder mere end 3000 underholdningsmuligheder.

Qatar Airways, der er kåret af Skytrax som ”The 2017 Airline of the Year”, har planlagt en masse spændende nye destinationer med lancering både i 2017 og 2018: Canberra i Australien, Chiang Mai i Thailand, Rio de Janeiro i Brazilien, San Francisco i USA og Santiago i Chile. I alt lancers der 25 nye destinationer i løbet af 2017-2018.

Planlagte afgangstider for ruten (sommerplan):

Doha – Kiev

Mandag, tirsdag, torsdag og lørdag

  • Doha (DOH) til Kiev (KBP) QR297 afgår kl. 15:15 og ankommer kl. 20:55 lokal tid
  • Kiev (KBP) til Doha (DOH) QR298 afgår kl. 23:45 og ankommer kl. 05:05 +1 lokal tid

Onsdag, fredag og søndag

  • Doha (DOH) til Kiev (KBP) QR295 afgår kl. 06:45 og ankommer kl. 12:25 lokal tid
  • Kiev (KBP) til Doha (DOH) QR296 afgår kl. 13:25 og ankommer kl. 18:45 lokal tid

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *