Anmeldelse: Hotel Indigo Liverpool

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mit arbejde bringer mig en gang i mellem til Liverpool. Normalt bliver vi indkvarteret på Hilton Liverpool. Men ved større arrangementer i byen bliver dette hotel hurtigt fyldt op. I de tilfælde vælger jeg Hotel Indigo Liverpool som alternativ. Det ligger på gåafstand fra midtbyen og kun 5 minutter fra kontoret. Indtil videre har jeg boet der to gange, så tiden er kommet til at skrive en anmeldelse.

Introduktion

For at rejse til Liverpool, flyver jeg for det meste fra Brussels til Manchester med Brussels Airlines. Gennem min Copa Airlines platinum status kan jeg bruge loungen i lufthavnen i Brussels. Det er rart at kunne slappe lidt af inden en flyvetur. Alex, min chauffør i UK, sendte kort før afgang en SMS for at bekræfte at han ville hente mig i Manchester.

Alex er en ældre mand som tidligere arbejdede som sælger for Rémi Martin. Efter han døjede med helbredet besluttede han sig for at starte som chauffør for erhvervsrejsende. Turen fra lufthavnen i Manchester til Liverpool tager omkring en time, men er aldrig kedelig med Alex. Manden taler konstant om alt muligt. Ret hurtigt faldt vi i snak om forskellige slags champagner og han fortælte om hans besøg hos Olivier Krug… Fantastisk!

Check in

Alex sætte mig af ved den skjulte bagindgang til hotellet. Han hjalp mig med at bære kufferten ind og tog derefter afsted til den næste opgave. Personalet på hotellet er altid venligt. Som IHG platinum medlem blev jeg tilbudt ekstra point og jeg skulle blot skrive under for at fuldføre formaliteterne.

Damen ved skranken spurgte mig om jeg allerede havde spist eller om hun kunne reservere et bord til mig i restauranten. På grund af en lidt tidlig ankomst af flyet ankom jeg ved hotellet ved 19 tiden og begyndte at være lidt sulten. Jeg accepterede derfor tilbudet om at sætte mig ved et bord om en halv times tid.

Værelse

Værelset jeg blev tildelt lå på 3. sal. En af de gode ting ved dette hotel er at alle værelse har et trægulv. Jeg kan nemlig ikke lide tæpper på grund af mit helbred. Standard værelset jeg havde bestilt var blevet opgraderet til et deluxe værelse.

Hotel-Indigo-Liverpool-Bathroom-Sink-Toilet

Jeg kan faktisk godt lide værelserne på Indigo hotellerne. For det meste er værelserne lidt mere moderne indrettet med lyse farver. Det kan jeg godt lide. Værelset var simpelt indrettet.

Hotel-Indigo-Liverpool-Room-Overview
Overblik over værelset

Når du kommer ind ligger badeværelset på højre side. Hvis du går videre ind kommer du til soveværelset med en king-size seng. Til højre for sengen er der et klædeskab. På den anden side en blød stol og et lille skrivebord.

This slideshow requires JavaScript.

Bar & restaurant

Baren ved indgangen til hotellet ser ofte temmlig forladt ud. Også ved mit første ophold var der ikke mange. Restauranten derimod har meget at lave. Det er nemlig Steakhouse Grill & Bar af den renommerede chef Marco Pierre White.

Det var første gang jeg spiste der. Ved mit tidligere besøg kom jeg ofte sent tilbage på hotellet og var restauranten allerede lukket. Jeg valgte et glas white zinfandel rosé, som forret en laksecarpaccio og som hovedret en tunsteak. Herligt! Betjening var pænt og gav en god tid til at vælge. Under måltiden var der fine pauser mellem retterne. Tjenere kom reglmæssigt forbi for at se om alt var som det skulle være eller om de kunne gøre noget for mig.

Hotel-Indigo-Liverpool-Dinner-Starter
Lækker forret
Hotel-Indigo-Liverpool-Dinner-Main-Course
En af mine favoritter: tun

Restauranten ligger på bagsiden af hotellet og er ofte godt fyldt. Denne aften var stort set alle borde optaget. Om morgenen kan man nyde morgenmaden her. Jeg har dog ikke brugt det. Når jeg står op kan jeg ikke rigtig spise noget. Det er ikke sundt at springe morgenmaden over, men jeg tager bare noget i løbet af morgenen.

Konklusion

Fint hotel som ligger lige udenfor det travle bymidte men er nemt at nå. Det velkendte Liverpool One shopping centrum med barer, restauranter og Albert Dock ligger på gåafstand. Pris/kvalitet er god, især ved forudbestilling.

Jeg kommer gerne igen til dette hotel, selvom jeg i år hellere vil koncentrere mig på Hilton kæde på grund af min diamond status. Hotellet er et godt valg hvis man skal overnatte i Liverpool. Jeg synes enda at hotellet er bedre end Crowne Plaza hotellet som ligger ikke langt derfra.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nl

Overblik

Pros

- Rolig lokation
- Anerkendelse af status
- Restaurant
- Personale

Cons

- Vindue kan ikke åbnes

Stjerner

Service

Lokation

Værelse

Faciliteter

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Fint hotel som ligger lige udenfor det travle bymidte men er nemt at nå. Det velkendte Liverpool One shopping centrum med barer, restauranter og Albert Dock ligger på gåafstand. Pris/kvalitet er god, især ved forudbestilling.

3.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *