KLM app får et kort over Schiphol lufthavn

KLM ad

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM har igen lanceret en ny tjeneste i deres mobilapp og på et antal sociale medier. Schiphol Airport Map gør det nemmere for (transfer) passagerer at finde vej i Amsterdam Schiphol lufthavn.

KLM app får et kort over Schiphol lufthavn indbygget netop til det formål. På det interaktive kort, kan passagerer se deres egen lokation i lufthavnen. Diverse KLM faciliteter, som indcheckningområder, lounger og transferområder er markeret på kortet. Også lufthavnens egne faciliteter, som butikker, toiletter og hvilerum, kan findes i app’en. Den nye tjeneste er tilgængelig i KLM’s iOS app, og på Facebook Messenger, Twitter, og WeChat. Tjenesten vil blive udvidet til andre platforme i de kommende uger, i følge selskabet. Hvis du bruger kortet gennem en af de sociale medier, er din lokation kun tilgængeligt for dig selv, og bliver ikke delt med KLM.

Schiphol Airport Map i KLM app
Schiphol Airport Map i KLM app

Pieter Groeneveld, Senior Vice President Digital hos KLM-Air France:

Schiphol Airport Kort KLM byder passagererne en hjælpende hånd, mens de rejser. Denne tjeneste i KLM app og på sociale medier er en perfekt forlængelse af vores digitale strategi. KLM vil være der, hvor kunderne er. Tjenesten er nu kun fokuseret på passagerer, der rejser gennem Schiphol lufthavn, men andre lufthavne vil blive tilføjet snart.

Mere information og vejledning til hvordan man bruger kortet på de sociale medier, findes på: airportmaps.klm.com.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *