Lås prisen gratis i 24 timer – muligt i nyeste version af KLM app’en

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I den seneste opdatering af KLM app’en til iOS, er der kommet en interessent ny mulighed. Du kan få en prisoption på din bestilling. Optionen gælder i 24 timer og er helt gratis.

Hvad er nyt?

KLM udvider funktionerne i app’en konstant. I sommers, blev der indbygget et kort over Amsterdam Schiphol lufthavnen direkte i app’en og blev det muligt at kommunikere med KLM via WhatsApp. I den seneste opdatering til iOS er der kommet en interessant ny funktion. Du kan helt gratis fastfryse prisen på din rejse i 24 timer. Prisoptionen udløber automatisk når de 24 timer er gået. Det har i længere tid være muligt, at tage en prisoption i op til 14 dage. Den mulighed tilbydes også på hjemmesiden og koster mellem 10 og 15 euro per bestilling.

Hvordan virker det?

Den nye funktion findes indtil videre kun i KLM app’en på iOS. Du bruger app’en til at finde din rejse som altid. Valg datoer og tider for ud- og hjemrejsen. Udfyld derefter dine oplysninger. Hvis du er logget ind, er de allerede forudfyldte. Efterfølgende er der kommet en ny boks under betalingsknappen. Her kan du indikere, at du vil tage en option på den viste pris.

Skærmbillede af KLM app
Skærmbillede af KLM app

En gratis (eller betalt) prisoption giver dig ekstra tid, til at overveje om det er den helt rigtige rejse og pris du har fundet. Det giver også mulighed for, at undersøge om alle andre brikker, som hotel og feriedage på arbejde, falder på plads, uden at skulle betale for fleksible billetter eller risikere et annulleringsgebyr. I disse tider, hvor bonusprogrammer og flyrejser bliver mere og mere skrabede, er det et rigtig godt intiativ af KLM at gøre det gratis at gå i tankeboksen.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian Markwat fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *