Rejse Deal – Super billigt med SAS til New York – prisen er under 1.700,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er dukket super billige flybilletter op til New York med SAS fra Oslo. Prisen for en returbillet er under 1.700,- kroner. Prisen holder ikke længe så skynd dig at booke.

For at denne rejse deal giver mening for dig, så skal du have lidt bonuspoint på din EuroBonus konto eller CashPoints på din konto ved Norwegian Reward. Grunden er at du oveni skal have en ekstra billet mellem København og Oslo.

Rejs til New York fra Oslo for under 1.700,- kroner med SAS.

Der er mange datoer muligt i september, november og december 2018. Her er nogle stykker af dem:

 • 4. november til 11. november
 • 5. november til 12. november
 • 27. novenber til 4. december
 • 3. december til 10. december

Skal du købe denne ekstra billet, så ville det bedre kunne betale sig at rejse direkte fra København og til New York med SAS.  Direkte fra København og til New York på samme datoer, så ligger prisen på godt 2.085,- kroner.

Rejs irekte til New York med SAS fra København for under 2.100,- kroner for en returbillet.

Blot husk på at disse billige billetter med SAS nu kan være uden indchecket bagage og sædevalg. Sædevalg kan du dog forsat få gratis når online check ind åbner. Men rejser du med en større familie, så kan det være svært at sikre at I sidder sammen på dette sene tidspunkt. For at kontrollere om der er indchecket bagage med, så skal du være opmærksom på dette når du bestiller billetten. Vi kan se at denne rejse deal på flere sider er inklusiv de 23 kilo indchecket bagage og dermed er det en SAS Go billet.

Vær opmærksom på at de to eksempler er opgivet i svenske kroner. Vi har omregnet det til danske kroner her i vores priseksempler og får derfra den laveste pris fra Oslo til under 1.700,- danske kroner for en returbillet.

Søg og bestil dine billetter

Kig her for at søge billetter og lave din bestilling ved SAS. Du kan også søge på Momondo her hvor du mange gange kan spare ekstra på billetterne i forhold til at købe dem direkte på SAS hjemmesiden.

Billetterne er i deres SAS Go klasse og følgende er inkluderet i prisen:

 • 23 kg bagage
 • Online Check ind med sædevalg
 • Aviser i SAS App’en
 • EuroBonus point
 • Kaffe og te (enkelte korte ruter er der ikke servering)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Sarah siger

  I hvilken verden er 2288 dkk og 2788 dkk for en returbillet, det samme som 1700 dkk for en returbillet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *