Rygte: Etihad Airways starter formodentlig en direkte rute til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ruteudviklingsfolkene i Københavns Lufthavn er travle folk og de har success med mange nye ruter. Nu ser det ud til at Etihad Airways kan være på vej med en rute op mellem København og Abu Dhabi.

Hvis Etihad Airways starter op betyder at endnu et flyselskab fra Mellemøsten nu bliver fast gæst i København.

Rygtet startede i går med at Etihad Airways snart ville annoncere to nye ruter fra deres hub i Abu Dhabi. I dette tweet skrev flyselskabet at den ene destination er en ny skandinavisk by, som er kendt for farveige bygninger og flot arkitektur.

En søgning med Google på denne sætning giver hurtigt en artikel fra Condé Nast, hvor Nyhavn netop beskrives med “farverige bygninger:

Artikel om Danmark på Condé Nast.

Samt også disse to tweets i går:

I dag kom så en engelsk flyanalyst på Twitter med en kommentar om at han mener det er Københavns Lufthavn, som der er tale om (den anden destination er ifølge ham Düsseldort):

Ruten er endnu ikke i billetsystemerne, så det er ikke bekræftet af hverken Etihad Airways eller Københavns Lufthavn.

Så hvis rygterne er sande, så kan vi nok snart forvente at få en officiel pressemeddelse fra Københavns Lufthavn og Etihad Airways, hvor de offentliggøre ruten.

Foto: Etihad Airways B787-9 (A6-BLE) i Geneva Cointrin Airport (GVA) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *