Så er det muligt at rejse til Storbritannien igen. Men vær opmærksom på aflysninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den midlertidige karantæne fra alt rejse til og fra England er her første juledag ophævet. Du kan derfor rejse frem og tilbage trods at Udenrigsministeriets forsat fraråder det.

Den 25. december klokken 00:00 ophæves det flyveforbud, som den midlertidige karantæne for alle rejser til og fra Storbritannien. Det til trods for at Udenrigsministeriets Borgerservice forsat opfordre alle til ikke at rejse.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Det er umiddelbart ikke logiske udmeldinger som der er kommet. Hvis det forsat skulle være en stor risiko, så skulle forbuddet ikke ophæves. Så at skrive følgende er lidt kontroversielt:

Er du dansker bosiddende i Storbritannien, opfordres du kraftigt til ikke at rejse til Danmark og til at følge de britiske myndigheders anvisninger.

Citat fra Tweet fra Udenrigsministeriets Borgerservice

SAS flyver i dag

Som det ser ud til lige nu har SAS afgange i dag.

Så det er muligt at komme hjem til familien i Danmark, hvis man kan nå at komme til London Heathrow lufthavnen til afgangen klokken 14:50.

Afgangen klokken 17:00 er ikke lige på afgangstavlen i Københavns Lufthavn. Så selvom den er til salg på SAS hjemmesiden, så er det usikkert om den flyvning gennemføres. Kontakt eventuelt SAS inden du køber billet til den afgang.

Flere afgange fra den 26. december

Som det ser ud lige nu, så er der flere afgange fra i morgen den 26. december 2020 og resten af dagene mellem jul og nytår. Så der er gode muligheder med andre flyselskaber:

Planlagte afgange fra London til København ifølge Københavns Lufthavn.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

      Ja – det er ikke i den billige ende…. En kontrats til de priser som SAS havde til deres “hjælpe flyvninger” til/fra Bornholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *