Island inviterer hele verden til cool nytårsfest med Nordlys-garanti

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

2020 er nok året vi alle gerne vil vende ryggen. Midt i den globale usikkerhed om, hvordan vi kan fejre nytår og rejse, kommer Island på banen med en løsning.

Polar Beat – verdens største live-koncert med stjernebands Sigur Ros og Kaleo i front kombineret med garanti for at opleve nordlys tager gæsterne med til en anden verden.

Musikere, celebs og kunstnere transformerer sig til avatarer for sammen med de islandske techwizards OZ og Snapchat at byde ind til en global og helt unik koncert og fest. Gratis. Island inviterer hele verden indenfor – hver og én i form af 3D-avatarer, der kan danse natten igennem sammen med Sigur Ros, Kaleo og andre islandske skud på stjernehimlen som Briet, Auður, Stuðmenn & Friðrik Dór.

Sigur Ros medlemmet Jonsi’s avatar til Polar Beat. Foto: Polar Beat

Ved ’ankomsten’ til den virtuelle verden og fest, oplever festdeltagerne Den Røde Løber og følger en magisk og mystisk vej til scenen og festivalpladsen, hvor aftenens bands optræder. For alle de som har drømt om eller længtes efter at opleve nytår under nordlysets spektakulære himmelshow i Island er den her nytårsfest muligheden for en, trods alt, episk oplevelse.

Hele eventet sendes på Islands landsdækkende TV-station RUV og streames på www.newyear.is

Sådan vil du kunne opleve Polar Beat i år. Foto: Polar Beat

Det er superenkelt at deltage i festivalen. Deltagerne klikker ind på www.newyear.is og registrerer sig med deres Snapchat-konto. Alle gæster kan dermed bruge deres Bitmoji avatar eller skabe én og deltage i nytårsfesten. Og som ved en hver festival – jo før deltagerne tilmelder sig og stiller op, jo tættere kommer avataren på scenen. Så vil man have en plads i ‘pitten’ lige foran scenen, så er det nu.

Klokken 23:30 den 31. december kan deltagerne logge på den interaktive fest og ringe nytåret ind med stil. Deltagerne kan også danse og udtrykke sig på forskellig vis, og måske få et glimt af ‘sig selv‘ i live streamen.

Det her er verdens største scene. Som band er det fantastisk og være med til det her banebrydende event, der mikser genrer og verdener og bringer folk fra hele verden sammen i en spektakulær oplevelse. Det her er et gennembrud for kreative mennesker i hele verden. 

Georg Holm, bassist i Sigur Ros

Det islandske techselskab OZ, der sætter strøm til eventet med sin nye teknologi, er stålsat på levere unikke, spændende oplevelser til deltagerne – både musisk og via de forskellige virtuelle spaces som deltagerne kan besøge. Som frontløber på den her nye form oplevelse, en ny kulturplatform, benytter OZ flere førende avatar-platforme, herunder Snaps nye 3D Bitmoji. Det giver gæster fra hele verden mulighed for at opleve Polar Beat og få en fest sammen, med afstand.  

Det her er vores premiere for en ultimativ og ny verdensscene. Vores mål er at forene mennesker i oplevelser, fulde af liv og energi, hvor alle kan interagere og udtrykke sig. Med OZ teknologi fjerner vi de fysiske barrierer for publikum, bringer dem ombord og ind i live events og skaber nye muligheder for både music, sport, gaming og mode.

Gudjon Gudjonsson, administrerende direktør i OZ

Nytårseventet Polar Beat begynder kl. 23:30 d. 31. december. Besøg www.newyears.is for mere information, skab din avatar og deltag i festen.   

Island er traditionelt en populær destination for rejsende der vil opleve nordlys, natur og kultur. I løbet af festivalen inviteres deltagerne til gratisk at opleve nordlyset sammen med det bedste fra den islandske musikscene. Deltager. Vi har vitterlig savnet at kunne byde gæster velkommen på Island i store dele af året. Vi er kendt som landet af ild og is, hvor det magiske nordlys nytår efter nytår har spredt sit festfyrværkeri over nattehimlen. Derfor er Island også en populær nytårs-destination for rejsende. I år bliver det desværre ikke muligt at besøge os sådan på klassisk vis, men med det her event giver vi alle et overflødighedshorn af smagsprøver på Islands natur, kunst, musik og sindelag.tips: Bliv hængende over midnat og oplev det miljøvenlige digitale festfyrværkeri, der markerer starten på 2021.

Sigga Dögg Guðmundsdóttir, administrerende direktør Visit IslandHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *