Endnu et europæisk flyselskab indstiller driften i dag

Montenegro Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Året lakker mod enden og det kræver desværre livet fra endnu et flyselskab. Montenegro Airlines må grundet manglende statsstøtte stoppe driften i den den 26. december 2020.

Montenegro Airlines havde tidligere rute til Københavns Lufthavn, så denne rute kommer desværre ikke lige retur lige med det samme. Det var ellers planen at ruten skulle komme retur igen næste sommer.

Flyselskabet skriver følgende på deres hjemmeside:

Meddelelse om suspension af trafik fra 26. december 2020

Kære passagerer.

På grund af de nye omstændigheder i forbindelse med beslutningen fra Montenegros regering om ikke at støtte eksistensen af ​​et nationalt flyselskab i fremtiden, og som har en meget negativ indvirkning på sikkerheden ved fortsat lufttrafik, vurderede vi, at risikoniveauet, som Montenegro Airlines ikke kan acceptere.

Vi underretter dig hermed, at fra og med 26. december 2020 vil vi fuldstændigt suspendere den planlagte trafik. Sikkerheden for passagerer, besætning og fly har været en prioritet for virksomheden fra starten og i dag.

Tak til alle vores passagerer for mange års tillid, rejse og venskab, og vi undskylder på forhånd alle, som denne beslutning om MA’s arbejde i de kommende dage og uger vil medføre problemer i organisationen af ​​rejser, der er eller planlægger at begynde.

Dit Montenegro Airlines

Som det står i beskeden, så skyldtes beslutningen om at stoppe driften i dag, at Montenegros regering ikke længere ville støtte et nationalt flyselskab. Grundet manglende økonomi og sikkerhed, så indstilles driften i dag den 26. december 2020.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *