Sådan kommer sommeren til at se ud hos Air France

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France gør klar til sommerferien og lagt nye og gamle ruter klar til bestilling. Alle billetter har fleksible vilkår, og kan gratis ændres og annulleres.

Normalt annoncerer flyselskaberne langt i forvejen deres sommerplaner. Men på grund af den usædvanlige situation, vi lever i for tiden, bliver sommertilbudene grundigt revideret. Ligesom ferieplanerne for mange rejsende. Air France har kigget i krystalkuglen og fremlagt deres planer. Ikke overraskende har det franske nationale flyselskab primært fokus på Europa.

Forsigtig optimisme

Sommertilbudet inkluderer naturligvis de sædvanlige sommerruter, men også et stort antal nye destinationer. Dermed forsøger Air France at reagere på et forsigtigt opsving inden for luftfarten, som forventes omkring sommeren. Genopretningen forventes først at starte med feriedestinationerne. Delvis fordi forventningen er, at opsvinget netop starter i sommerperioden, men også fordi en genopretning af erhvervsmarkedet efter alt at dømme vil lade vente på sig.

Air France tilbyder i alt 80 sommerruter, hvoraf 22 er nye forbindelser. Destinationerne er i Frankrig, Europa og Nordafrika og kan nås fra Paris (CDG og ORY). Disse ruter er ud over det nuværende netværk. Rejsende fra Danmark, der ønsker at bruge Air France-netværket, skal derfor starte med en ekstra flyvning til Paris fra København eller Billund til Paris Charles-de-Gaulle. For ruter fra Orly skal man også en tur fra CDG til ORY.

Frankrig, Europa og Nord-Afrika

I Frankrig vil Air France tilbyde otte nye ruter i sommerplanen. Dette løber i alt op i 41 destinationer. Om sommeren flyver du for eksempel fra Paris (CDG) til Ajaccio, Bastia, Calvi og Figari. Fra Perpignan flyver du til Brest, Strasbourg og Nantes. Endelig fra Biarritz kan du nu også komme til Caen. Disse ruter starter alle i juni.

Air France tilbyder 39 mellemlange destinationer om sommeren. I år er der fjorten “nye” lufthavne. Fra Paris Charles-de-Gaulle (CDG) flyver du til Tanger og Agadir i Marokko. Eller til Monastir i Tunesien, Valletta på Malta, Las Palmas på de spanske kanariske øer og de græske øer Korfu og Rhodos er også blandt mulighederne. Fra Paris Orly ORY) flyver du også til Bari i Italien, Ibiza i Spanien og Algier i Algeriet. I år flyver du også fra Marseille (MRS) til Catania i Italien og den græske ø Korfu. Endelig kan du også flyve fra Nice til London og Tunis i sommer. Disse ruter starter i juni eller juli.

Air France Airbus A319 (Billede: Air France)

Long-haul

Air France’s langdistancenetværk er endnu ikke kendt. Flyselskabet forventer, at destinationerne for langdistanceruterne snart kan annonceres. Udviklingerne omkring et internationalt anerkendt digitalt sundhedspas spiller helt sikkert en vigtig rolle i overvejelserne.

De nævnte destinationer kan alle bookes på Air France’s hjemmeside. Naturligvis kan tidsplanen ændres, når yderligere begrænsninger indføres. Det er selvfølgelig også muligt, at mere vil være muligt. Som vi efterhånden er vandt til, må tiden også vise dette.

Som mange konkurrenter har Air France i øjeblikket fleksible reservationsvilkår. I det usandsynlige tilfælde, at rejsen af ​​en eller anden grund ikke kan finde sted, er det muligt gratis at ændre eller endda annullere. Bemærk, at selvom der ikke er et ændringsgebyr, kan der være en (betydelig) prisforskel når du ændrer din bestilte rejse. Bookingsbetingelserne kan ændres, så tjek altid de nyeste oplysninger på hjemmesiden inden reservation.

Billeder: Air France

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Christian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *