SAS åbner to nye destinationer til De Kanariske Øer til vinter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Til vinter flyver SAS til Fuerteventura og Tenerife i Spanien fra København. Der er planlagt en Airbus A320 med plads til 168 passagerer til at flyve ruten.

To nye destinationer til Spanien bliver en realitet, når SAS i vinterprogrammet 17/18 går i gang til oktober. SAS kommer til at flyve til Fuerteventura og Tenerife på De Kanariske Øer fra Københavns Lufthavn.

Michael Hansen, salgschef i SAS siger:

Vi ser, at Spanien er et populært feriested, og mange af vores kunder har efterspurgt netop disse to destinationer. Der er både noget for børnefamilierne, for de unge og for dem, der gerne vil nyde naturen og de solrige omgivelser

SAS kommer til at flyve en gang om ugen til de to destinationer, men hen over jul og nytår, vil der være flere afgange fra København. Ruten til Fuerteventura begynder den 14 oktober, og ruten til Tenerife den 29 oktober.

Vinterprogrammet på plads

Med Fuerteventura og Tenerife flyver SAS nu til fem feriedestinationer i Spanien fra Danmark i vinterprogrammet 17/18. Det gælder Malaga, Palma De Mallorca, Las Palmas og Barcelona. I sommerprogrammet, der flyves nu, flyver SAS også til Alicante fra CPH. Fra Stockholm flyver SAS til Ibiza.

SAS har netop også offentliggjort Tromsø i Norge som en destination i vinterprogrammet, hvor der vil være to afgange om ugen. Dermed er vinterprogrammet 17/18 ved at være på plads.

Michael Hansen forsætter:

Vi tilbyder vores passagerer spændende nye ruter, og vi har en masse nye initiativer på vej som for eksempel Europas stærkeste WiFi, som vi ved, at vores kunder glæder sig rigtig meget til, og vi begynder at opgradere vores kabiner.

Vinterprogrammet 17/18 begynder i oktober 2017 og slutter i slutningen af marts 2018. Fra den 19 maj bliver det muligt at booke billetterne på SAS’ hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *