Torsdag: Kom til magtens centrum i USA med SAS for 2.990,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS holder traditionen tro en ny omgang Now or Never denne torsdag aften. I aften kan du komme med til Washington og magtens centrum i USA. Det er her Donald Trump holder til som Præsident for USA.

SAS har i denne uge kun Washingon på som destination og det er bestemt ikke en dårlig destination. Der er utroligt mange muligheder for at besøge nogle af de mange turistattraktioner ved “The National Mall”.

Det Hvide Hus – Magtens Centrum i USA.

Gratis muligheder

Det gode ved Washington er at byen er rolig i weekenderne, da det er en ren arbejderby. Så der er ikke så meget larm og trafik i weekenden.

Området “The National Mall” er en stort område i centrum af Washington. Der finder du mange af de gratis turistattraktioner, som du kan benytte dig af. Der er for eksempel gratis adgang til Air & Space Museum (rigitg god for både børn og voksne) og National Archives (der hvor den amerikanske uafhængighedserklæring befinder sig).

Området “The National Mall”, hvor du finder mange af de gratis turistattraktioner i Washington.
Der er også en udemærket infrastruktur i byen og derfor er den nem at komme rundt i. Enten med det offentlige system eller ved brug af en Uber, som er fuldt lovligt i Washington.

Derfor er byen meget god som en lille familieferie, da det ikke koster noget at befinde de mange steder.

Prisen og betingelserne

Prisen for en returbillet til Washington starter fra 2.990,- kroner for en returbillet. I denne har du altid med SAS sædevalg, mad og drikke ombord, samt mulighed for at checke bagage ind. Dette er noget du ved mange andre flyselskaber skal betale ekstra for.

Rejseperioden er fra den 15. august og frem til den 28. september 2017.

Du skal have bestilt dine billetter inden klokken 24:00 denne torsdag aften. Du kan gøre det på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *