SAS ændrer deres virksomhedsprogram – SAS Credits bliver til SAS for Business

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS Credits bliver den 1. juni 2018 ændret til SAS for Business. SAS melder at ændringen ikke kun er navnet, men også en ændring, som gør det lettere for små- og mindrestore virksomheder at udnytte fordelene i virksomhedsprogrammet.

Du vil i det nye SAS Business virksomhedsprogram opnå rabat fra første booking når den bookes igennem dit SAS Business medlemsskab. Så dette er en god grund til at oprette sig i programmet.

Rabatterne i starten er ikke store, men du får i udgangspunktet følgende rabat:

  • 2% rabat på SAS Plus
  • 1% rabat på SAS Go
  • Ingen rabat på SAS Plus Saver eller SAS Go Light billetter (men de tæller med i den samlede omsætning)

Der er ikke nogen oplysninger om rabatsats på SAS Business billetter.

Rabatterne bliver lavet således at du kan opnå større rabat ved at øge omsætningen per år. De nærmere niveuaer for dette er ikke offentliggjort af SAS. Eneste information der er kommet er at det vil blive med 2 niveauer. Så et grundniveau med de generelle rabatter og så et niveau, som er afhængig af din samlede omsætning.

Forringelse

Så SAS Credits afvikles og dermed erstattes af kontante rabatter i stedet for. Dette er i udgangspunktet en simplificering af programmet, men umiddelbart svært at se at værdien er blevet bedre for virksomhederne. Især fordi at mange virksomheder vil rejse på de billigste billetter og de virksomheder som bruger et rejsebureau også ofte vil vælge de billigste billetter – måske endda SAS Plus Saver billetterne og så er der ikke nogen rabat at hente i forhold til ikke-medlemmerne.

Optjeningen er også en forringelse, da den tidligere var på op til 4% af billettens pris. Nu er den maksimalt 2%. Og fpr at komme på et højere niveau, så skal du som dansk virksomhed omsætte for over 1 million svenske kroner – noget som mange små- mellemstore virksomheder ikke kommer i nærheden af.

Optjen også EuroBonus point og status

Selvom din billet er købt igennem det kommende SAS Business program, så vil du forsat optjene EuroBonus point og status som normalt. Så dette er en klar ekstra fordel for dig.

Singapore Airlines og Widerøe er partnere

En anden positiv ting er at det nye SAS Business program vil have Singapore Airlines og Widerøe som partnere. De nærmere detaljer er ikke oplyst endnu, men du vil kunne få rabatteret billetter på Flex og økonomi billetterne på alle ruterne ved henholdvis Singapore Airlines og Widerøe. Dette gælder også hvis det er i kombination med SAS flyvninger.

Hvad der sker med de andre nuværende partnere i SAS Credits, som Radisson BLU og Park Inn hotellerne er uvist. SAS skriver at der arbejdes på flere tilbud, men om det betyder stop eller en forsættelse er ikke klart lige nu.

Hvis du allerede har SAS Credits optjent i det nuværende program

SAS har annonceret følgende tidsrammer for optjening og brug af SAS Credits fra det nuværende system:

  • Optjening af SAS Credits stopper den 30. juni 2018
  • Sidste dato for retro claim af manglende SAS Credits er den 30. august 2018
  • Sidste dato for brug af SAS Credits er den 31. december 2018

Da det nye system træder i kraft 1. juni 2018, så anbefaler vi derfor at du planlægger nøje om du vil skifte med det samme eller også bruge juni måned til at opsamle SAS Credits. Det hele skal blot være brugt inden den 31. december 2018.

Du kan læse mere her på den nye SAS Business hjemmeside. SAS vil løbende opdatere den med nye informationer og tiltag.

Tilmeld din virksomhed her og spar penge

Som sagt er det gratis at være med og med det nye setup, så vil du kunne sparer lidt penge på dine flybilletter med SAS. Så tilmeld dig her og spar penge på rejsebudgettet fra 1. juni.

Link til tilmeldingssiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *