SAS EuroBonus Mastercard får nyt design og en ny ekstra praktisk fordel

SAS EuroBonus Mastercard

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Næste gang du modtager et nyt SAS EuroBonus Mastercard, så bliver det med et nyt design. Der kommer også med det nye design en ny ekstra fordel for dig, som bruger kortet som betalingsmiddel til abbonnementsordninger.

På det nye kort vil du ikke længere kunne se dit EuroBonus-nummer og medlemsniveau. Men du har dem altid lige ved hånden på dit digitale EuroBonus-kort i SAS app’en. Hvis du vil have et fysisk EuroBonus-kort, kan du logge ind og bestille det på sas.dk.

Sådan ser det nuværende SAS EuroBonus Mastercard Premium kort ud. Dette erstattes nu.

Den nye praktiske fordel med kortet

Det nye kort vil fremover være gyldigt i 4 år og det er praktisk.

Hvis du har et medlemsniveau, som fornys hvert år, får du ikke længere et nyt kort hver gang. Det betyder at du ikke så tit behøver at opdatere dine kortoplysninger i e-shops, abonnementer og betalingsapps. Det bliver også nemmere hvis du for eksempel skal på en længere rejse, booke hotel eller billeje med et kort som er tæt på sin udløbsdato.

Deltag i debatten i vores forum her.

Hvad syntes du om det nye design?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    Jeg ved ikke rigtigt om jeg synes der er nogle fordele ved ændringerne.
    1. Nu skal jeg have endnu et kort, da jeg flere gange har været ude for at de digitale EB kort ikke virkede eller at min telefon var løbet tør for strøm.
    2. Jeg synes nu det var meget praktisk at abonnementer skulle bekræftiges 1 gang årligt. Det har sparet mig for en del penge til abonnementer som jeg egentlig ikke havde brug for og havde glemt alt om. De drukner i kontoudtog med over 100 posteringer om måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *