SAS EuroBonus: Optjen dobbelt point på hotelbookinger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Starten af 2018 er fuld af muligheder for at optjene ganske mange ekstra EuroBonus point. Der er både udsalg af 1.000.000 billige rejser og muligheden for at få 10.000 EuroBonus point på en billeje med AVIS. I dag kan vi fortælle om muligheden for at optjene dobbelt point på hotelbookinger.

SAS og Hotels.com arbejder sammen om hotelbookinger og de har frem til den 15. januar 2018 lavet en kampagne, hvor du får dobbelte EuroBonus point for dine hotelbookinger.

Det gode ved denne kampagne, og lig med de 10.000 EuroBonus point ved AVIS billeje, er at du bare skal lave en booking inden den 15. januar 2018. Du behøver derfor ikke at bo på hotellet og kan lave dine bestillinger for hele 2018.

Det er derfor en perfekt mulighed for at bestille vinter- eller sommerferiens hoteller nu. Det kunne også være den forlængede weekendtur i foråret som kan bestilles.

Måske oveni købet bestille både 3 dage på hotel, samt billeje med AVIS. Dette vil give ganske mange point på din EuroBonus konto.

Hvad optjener du så?

Du optjener normalt 20 EuroBonus point per 80,- kroner du bruger. Vi har lavet et følgende eksempel:

Eksempel på 5-stjernede hotel i Paris til april 2018.

I dette eksempel får du altså 40 EuroBonus point for hver 80,- kroner du bruger (eller 2 EuroBonus point for hver 4,-kroner som der står).

Så bruger du 4.243,- kroner, så optjener du 2.122 EuroBonus point.

Dertil optjener du også ekstra EuroBonus point ved at bruge et SAS MasterCard, som vi klart kan anbefale. Dels på grund af de ekstra EuroBonus point, men også på grund af den beskyttelse det giver ved at betale med et kreditkort i forhold til et Dankort.

Hvordan bestiller man så?

Det er vigtigt at du bestiller via det specielle link, som SAS har. På den måde får du muligheden for at optjene de ekstra EuroBonus point.

Du finder linket her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *