SAS EuroBonus Sølv medlemmer kan også bruge det nye lynhurtige WiFi gratis

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har lige lanceret deres lynhurtige WiFi ombord på deres på korte og mellemlange ruter. Nu tilbyder SAS at deres EuroBonus Sølv medlemmer kan prøve det gratis.

Det er en ny kampagne SAS har startet i forbindelse med lanceringen af deres nye WiFi tilbud. Så det skal ses som endnu en sommerfordel for EuroBonus Sølv medlemmer, på samme linje med Fast Track og Lounge adgangen.

En af vores InsideFlyer forum medlemmer, som er EuroBonus Sølv, har prøvet det. Han bekræfter at det virker som det skal. Han tastede blot sine detaljer ind og kom hurtigt online.

Det er også sandsynligt at det er for at promovere det over for så mange som muligt, så de efterfølgende vil være mere tilbøjelige til at købe adgang for de rimelige 39,- kroner det koster per flyvning.

Efter denne periode vil du blive nød til at have mindst Guld status i EuroBonus programmet for at kunne nyde godt af den gratis WiFi.

Forsat langsomt WiFi på langruterne

Der er forsat ikke nogen konkrete information om at SAS vil forbedre hastigheden ombord på deres langruter. Der er forbindelse ofte så langsom at den er ubrugelig. Det skyldes både den tekniske begrænsning lige nu, samt det faktum at der er ganske mange der har gratis adgang til at bruge dette. Det er alle EuroBonus medlemmerner, som har mindst Guld, samt rejsende i SAS Plus og SAS Business. Dermed er det let op til halvdelen af flyet på populære afgange som har adgang til en noget mere begrænset båndbredde.

Med sommerkampagnen, hvor EuroBonus Sølv medlemmerne også har adgang, så kan dette ikke forventes at blive meget bedre.

Video af installationen

Se her i denne korte video af hvordan SAS og ViaSat installerer WiFi antennerne på deres fly:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *