SAS flytter endnu en langrute fra Stockholm til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra januar 2020 kommer der en ny helårsrute mellem København og Los Angeles. Samtidig lukkes der ned fra ruten mellem Stockholm og Los Angeles.

Dermed mister Stockholm endnu en langrute til København. Den sidste gang det skete var da ruten mellem Stockholm og Hong Kong blev flyttet til København.

Der bliver seks afgange om ugen fra Københavns Lufthavn, når ruten bliver en realitet fra 13. januar 2020. Fra sommerprogrammet begynder i slutningen i marts, vil ruten blive fløjet hver dag.

Vi åbner en helårsrute til Los Angeles fra København, som skaber tilgængelighed, vækst og er med til at styrke den danske luftfart. Tidstabellen er attraktiv, og vi bliver i stand til at betjene ruten op til syv gange ugentligt fra Københavns Lufthavn i sommerprogammet.

Simon Pauck Hansen, VP Network og kommende koncerndirektør i SAS.

Indtil nu har SAS fløjet ruten fra Stockholm til Los Angeles, men vælger at flytte ruten fra den svenske hovedstad til den danske i det nye år.

Los Angeles er en af de mest efterspurgte interkontinentale ruter fra København, og det er en vigtig rute for især vores fritidskunder, som gerne vil flyve fra København til Los Angeles. 

Simon Pauck Hansen, VP Network og kommende koncerndirektør i SAS.

Fra 3. september 2019 kan man booke billetter fra København til Los Angeles. Den første flyvning er 13. januar 2020.

Mere attraktiv tidstabel

Fra og med 13. januar 2020 gælder følgende tidstabel i lokal tid:

 • Flight SK931 afgår fra CPH 09:35 og ankommer til Los Angeles 12:15 samme dag
 • Flight SK932 afgår fra Los Angeles 14:00 og ankommer CPH 10:10 dagen efter
 • Fra sommerprogrammets start den 29. marts 2020 flyves linjen daglig

Kommentarer

 1. Lars siger

  Hvordan kan den nye tidstabel være mere attraktiv? I dag er der afgang kl. 9:55 fra ARN og ankomst 12:15 in LAX, mens retur flyvningen er afgang 14:15 fra LAX med ankomst ARN 10:00. Det er inden for 30 min. af de nye afgangs tider når ruten flyttes til CPH.

 2. Lars siger

  En af mine kollegaer i SE gjorde mig lige opmærksom på at den nye tidstabel faktisk er ringer end den gamle. Når ruten bliver flyttet til CPH, vil det kræve en overnatning for ham at nå flyet. Med 9:55 i ARN kunne han tage morgenflyet fra hans lokale lufthavn og når forbindelsen. Med 9:35 i CPH er dette komplet umuligt for ham.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Det er nok meget rigtigt at svenskerne generelt har tabt på dette skifte – især dem som ikke bor i Stockholm. Men flere Nordmænd får det bedre og helt klart bedre for danskerne – også dem fra det jyske.

   • Frank siger

    Hvordan kan det blive bedre for Nordmænd? Afgangen fra CPH er 20 min. tidligere og der er stortset ingen forskel på om du skal nå en connection i ARN eller CPH når du kommer fra NO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *