SAS giver 50% rabat på indenrigsbonusrejser i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag kan du få 50% rabat på bonusbilletter på indenrigsrejser – men ikke alle destinationer.

I Danmark er det for eksempel kun på ruten mellem København og Aarhus at du kan få 50% rabat. Ruten til Aalborg er ikke med, da den i sidste uge havde sin egen dag med 50% rabat.

Derudover er der 3 destinationer i Sverige og 5 destinationer i Norge med i dagens indenrigstilbud. Se listen her:

Så denne kampagne er ikke særlig attraktiv med mindre du skal mellem København og Aarhus eller en af de andre 5 destinationer.

Læs mere: Læs om en tur til Longyearbyen i SAS Plus

Vi anbefaler at du venter til SAS kommer med en kampagne der gælder i Skandinavien. Så kan du for eksempel ofte kommer til Longyearbyen i SAS Plus for 10.000 EuroBonus point. Dette er en god deal.

Vi tror også der kommer en mere attraktiv kampagne på køb af bonusbilletter her i december. Formodentlig den 24. december eller en af dagene omkring denne dato. Dette har vi set i tidligere år.

Husk FlyPremium

Du skal huske fordelen ved at kombinere denne kampagne med FlyPremium. Det er en klar fordel i disse kampagner, da du kan få ekstra meget ud af dine EuroBonus point, da du kan rejse på SAS Plus og kun betale kampagneprisen for SAS Go.

Rejseperioden er fra 10. januar til 31. maj 2021.

Du kan læse mere om kampagnen på dette link til SAS hjemmesiden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *