SAS giver mulighed for at booke ekstra garanteret sæde for bedre komfort, plads og sikkerhed

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra i dag den 16. oktober 2020 kan du sikre dig ekstra komfort, plads og sikkerhed når du rejser med SAS. Forskellen fra tidligere er at det nu er garanteret at du får det ekstra sæde når du bestiller det.

Der sker mange ændringer når det drejer sig om at flyve. De fleste er restriktive med begrænset mad og drikkevarer ombord, ansigtsmasker og ligende tiltag.

Nu kommer SAS med et tiltag som nok vil være attraktivt for mange rejsende. Du kan sikre dig at sædet ved siden af dig forbliver frit og du ved det allerede fra du laver bookingen. SAS kalder deres nye tiltag “Guaranteed Extra Seat”. Tidligere kaldte SAS dette for “Extra seat beside for personal comfort”, men der var det ikke garanteret. Nu kan du betale for det ekstra sæde og dermed sikre dig det.

Det gælder også på oversøiske flyvninger, dog logisk nok kun i SAS Go.Booking og Check In

Lige nu kan det kun bestilles ved hjælp af telefonen. Du kan enten kontakte SAS direkte eller via et fysisk rejsebureau. Det er forventeligt at det vil kunne gøres online, hvis produktet viser sig at være succesfuldt.

Det samme gælder med Check In. Dette skal gøres i lufthavnen og kan ikke gøres online via hjemmesiden eller SAS App’en.

Hvis du vil booke det ekstra sæde til en bonusbillet, så koster det dobbelt op.

Prisen er desværre ikke oplyst endnu, da vi skrev artiklen. Vi følger op med om det ligesom bonuspoint er dobbelt op eller der gælder et “Flat Fee” alt efter destinationen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Lars siger

  God nyhed, men hvordan påvirker det det frie sæde som diamond medlemer hidtil har haft gratis hvis der har været plads. Bortfalder det nu eller bliver det isteddet et garanteret frit sæde, hvilket vil være det optimale og en chance for SAS til at vise lidt påskønnelse for dem som flyver meget med dem.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Lars,
   De sæder som EuroBonus Diamant medlemmerne har fået er “soft blocks”. Så de er kun blokeret indtil sædet er solgt. Det har dog været sådan at et soft block ikke kunne vælges som sæde af en ikke-status person. Men det var en service men ikke et krav og hvis hele flyet var udsolgt så blev alle soft blocks hævet.
   Det som SAS sælger nu er en garanteret service hvor du køber sædet ved siden af dig. Så det kan ikke sammenlignes helt.
   Hilsen
   InsideFlyer

   • Lars siger

    Det er jeg godt klar over, men når SAS nu begynder at sælge garanteret frit sæde, så udvander det jo lidt soft block fordelen for Diamond. Det vil derfor være naturligt at SAS, i tider hvor de kæmper for at komme op på 50% belægning, gik ind og garanterede frit sæde for Diamond, lidt ligesom man kan tilkøbe CO2 kompensation, men som EB medlem er det inkluderet free of charge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *