SAS Gold Lounge i Oslo Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Introduktion:

SAS Gold Lounge i Oslo Lufthavn er placeret på første salen lige over selve tax free butikken. Man finder loungen lige efter tax free butikken og op ad trappen til første salen.

SAS Lounge - Oslo

SAS Lounge - Oslo

Beskrivelse:

Selve loungen er indrettet i to områder. Begge områder er blevet renoveret i det nye SAS design som også findes i for eksempel København og Stockholm. Det første område er lige efter receptionen og dette er den almindelige business lounge som består af flere rundborde og et buffet område med udvalg af kolde/varme drikkevarer.

 SAS Lounge - Oslo

SAS Lounge - Oslo

Længere inde bagved er så SAS Gold Lounge som man får adgang til via en glasdør. (det er samme gang som hvor toiletterne findes).

IMG_0147

Selve SAS Gold Lounge er indrettet stort set på samme måde som Business loungen. Der er dog lidt flere siddepladser i sofagrupperne samt et seperat område hvor der plads til at arbejde eller låne en af loungens Apple computere.

SAS Gold Lounge Oslo

Selve buffetområdet i denne del af loungen er spredt ud over længden af en væggene og der findes kaffeautomater, sodavand, øl og selve udbuddet af mad. Udvalget af mad skifter i løbet af dagen og starter med morgenmad og skifter over til ting som kødboller, laks, salat med kylling. Nogle gange er der også “wienere med fladbrød” eller andre specielle ting som er sat på menuen.

IMG_0158

Selve loungen er udstyret med det man kræver for en god lounge. Dog kunne man mangle dagsrum og badeforhold:

  • Toiletter
  • Business område med computer (Mac)
  • Fri Wifi i hele lounge området
  • TV
  • Spritus (inklusiv Gammel Dansk)
  • Kolde og varme drikkevarer
  • Self-Service buffet (skiftende indhold i løbet af dagen)

 

Konklusion:

SAS Gold Lounge i Oslo er en god lounge med god indretning på samme stil som andre SAS Lounges. Mulighederne for at arbejde er rigtig gode og der er strømstik flere steder til opladning af ens enheder. Udbuddet af mad og drikke er rigtig gode og man ved hvad man får. Dog er det oftes kolde retter der serveres.

Internetforbindelsen er oftes god selvom der er mange i loungen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *