Hotel Review: Park Inn By Radisson Brussels Midi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Introduktion:

Park Inn By Radisson Brussels Midi ligger lige ved Brussels togstations “Gare du Midi” og kun 20 minutter i tog fra lufthavnen. Hotellet har 142 værelser og er indrettet i den nye Park Inn stil.

Park Inn By Radisson Brussels Midi

Beskrivelse:

Park Inn By Radisson Brussels Midi var et besøg jeg havde i forbindelse med  en forretningsrejse med en enkelt overnatning. Jeg ankom en anelse sen så fik ikke muligheden for at spise aftensmad på deres RBG resturant som er på alle Park Inn’s.

Værelset jeg fik var et rimeligt nyt indrettet og det er med noget af det nye Park Inn design der er rimelig frisk og med en noget farverig lyssætning rundt på om sengen (se ovenstående billede). Denne lyssætning kunne skifte farve automatisk og der var ved det ene sengebord et lille display hvor man kunne styre det. Mere fancy end brugbart efter min mening da jeg slukkede det ret hurtig. Park Inn kalder dette for “vibrant Park Inn colour palette”.

Park Inn By Radisson Brussels Midi

Park Inn By Radisson Brussels Midi

 

Selve værelset var ikke blandt de største og man kom ind via en lille entré hvor badeværelset var straks til højre. Det indeholdte alt hvad man skulle bruge når man er på forretningsrejse – næsten. Der var skrivebord, men der var ikke noget ordentlig stol. Der var kun en lille rund (grøn) taburet eller fodskammel til den lænestol der var på værelset. Så det var altså ikke noget man lige satte sig ved og arbejdede i flere timer.

Park Inn By Radisson Brussels Midi

Der var en rimeligt godt media setup på værelset beståendeaf nyere fladskærms TV og et Bose lydanlæg. Det var gemt rent smart inde bag en væg og man kunne ligge i sengen og se det. Dog ikke ret godt fra selve lænestolen.

Park Inn By Radisson Brussels Midi

Badeværelset var i samme tråd som værelset og dermed heller ikke blandt de største. Faktisk var der både et badeværelse med vask og bruseniche, da selve toilettet var lige ved siden af i et seperat smalt rum. Dog  var begge fine og funktionelle.

Park Inn By Radisson Brussels Midi

Park Inn By Radisson Brussels Midi

Som guld medlem (eller højere) får man gerne en mindre ting i form af vand, frugt, slik etc. Dette står på værelset og ofte med et lille brev/kort til. På Park Inn By Radisson Brussels Midi fik jeg følgende.

Park Inn By Radisson Brussels Midi

Konklusion:

Park Inn By Radisson Brussels Midi er et godt og rimeligt hotel. Det er også rimeligt til prisen og man kan ofte finde rater ned til EUR 70-75,- per nat for et standard værelse. Så hotellet kan godt anbefaldes da det logistisk ligger godt for både pleasure og business.

LINK TIL HOTELLETHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *