SAS Radisson Blu Edwardian Heathrow

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Introduktion:

SAS Radisson Blu Edwardian Heathrow hotellet ligger lige ved siden af lufthavnen og det er muligt at tage de lokale busser som kører rundt gratis da hotellet ligger inden for lufthavns zonen. Dette er en god ting at vide da man ellers skal betale en del pund for en taxa eller for de offentlige busser for 4 £ per vej.

Vi besøgte hotellet i August som Club Carlsson Guld kunde og det var en fonøjelse at have følgende velkomstgave på værelset:

SAS Radisson Edwardian Blu - Heathrow

Beskrivelse:

SAS Radisson Blu Edwardian Heathrow har 459 værelser og disse er delt i følgende katagorier:

  • 177 double standard rooms
  • 86 twin standard double rooms
  • 61 king size standards
  • 47 Double deluxe rooms
  • 17 twin deluxe rooms
  • 36 Triple rooms
  • 18 Business class rooms
  • 15 Junior suites
  • 2 One bedrooms suites

Værelset som vi testede var et Deluxe rum på en aften hvor der var fuld booket.

Rummet var af ældre men god standard og indretningen var i de brune farver som godt kunne blive trættende i længden. Der var en god dobbeltseng men ingen arbejdsplads. Der var i stedet indsat til mindre “cafe bord” med stole som man ikke vil sidde godt i til arbejde. Så dette skal man være opmærksom på ved check in om man regner med at arbejde i længere tid.

SAS Radisson Edwardian Blu - Heathrow

SAS Radisson Edwardian Blu - Heathrow

Sengen er af den gode vanelige kvalitet for SAS Radisson Blu hotellerne og man sover godt i den med gode puder og dyner.

Badeværelset er også af en god størrelse med de ting som man forventer af et hotel på dette niveau. Den eneste anke jeg har er at de benytter sæbedispensere og ikke mindre engangsenhederne og dette genere mig en lille smule da jeg føler det er lidt uhygiejnisk. Dette kan være en personlig ting, men da jeg altid rejser uden disse ting i toilettasken for at spare plads betyder dette noget. Rejser man med sit eget hjemmefra er det intet problem.

SAS Radisson Edwardian Blu - Heathrow

Morgenmaden er traditionelt engelsk og af god standard og med godt udvalg. Servicen er god men det kan godt være lidt larmende grundet størrelsen af hotellet om man kommer i “rush hour”.

Konklusion:

SAS Radisson Blu Edwardian Heathrow er et godt hotel og der er ofte muligt at finde gode rater til hotellet. Det ligger godt i forhold til de forskellige terminaler så perfekt til en enkelt overnatning. Samtidig er det muligt at bruge busserne gratis hvis man vil spare lidt i forhold til taxi.

Værelserne er gode og størrelsen og der er det er rart at der er frit internet.

LINK TIL HOTELLETHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *