Anmeldelse: Park Inn, Malmø

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotel Park Inn, Malmø kan være et godt alternativ til et hotel i København. Specielt hvis du er med i loyalitetsprogrammet Radisson Rewards og gerne vil optjene status og point.

Park Inn i Malmø kommer frem som en mulighed, når du søger en hotelovernatning i København på Radissons hjemmeside. Det er derfor oplagt, at vi også besøger og anmelder hotellet, som kan være et alternativ til overnatningssteder i København.

Hotelbesøget fandt sted før Sverige lukkede grænsen for indrejse fra Danmark. Dengang frarådede det danske udenrigsministerium heller ikke rejser til Skåne. Hvis du overvejer at overnatte på et hotel i Malmø, bør du undersøge, om du har mulighed for at rejse ind i Sverige. Desuden bør du også tjekke rejsevejledningen fra det danske udenrigsministerium for at finde ud af, hvilke konsekvenser rejsen eventuelt kan få for dig.

Hotellet ligger i den vestlige del af Malmø. I et relativt nyt område med mange kontorbygninger – tæt ved Øresund. Vejret var fint, så jeg valgte at tage de knap 2 kilometer fra banegården på gåben. Forbi universitetet og ud til hotellet. Men det er naturligvis også muligt at bruge bus eller taxi.

Velkommen til hunde og deres ejere

Det var let at finde hotellet og jeg var knap nok kommet indenfor, før jeg så velkomsten til hunde og deres ejere. I vindfanget mellem gaden og receptionen er et glas med en lille godbid til de firbenede samt små håndklæder til at tørre deres poter. Jeg er sikker på, at dyreelskere nyder en sådan modtagelse.

Jeg regnede med, at indtjekningen kunne overstås på kort tid, så jeg kunne komme op på værelset og få lidt søvn. Men hotellet havde lige fået installeret nyt software, der åbenbart var taget i brug, før personalet var blevet introduceret til alle funktionerne. Efter nogle forsøg på at tjekke mig ind, måtte den stakkels receptionist hente hjælp. Og skifte til receptionens anden computer. Derefter blev jeg tilbudt at vente i en af de bløde sofaer, mens der kom styr på alle detaljer.

Det blev hurtigt meget klart for mig, at personalet ikke havde megen erfaring i at håndtere sådanne problemer. Eller sagt på en anden måde: Denne situation er sjælden på hotellet. Det ville have været fint, hvis jeg var blevet tilbudt et glas vand eller en kop kaffe i ventetiden. Men det skete altså ikke.

Til gengæld kunne jeg nyde receptionen. Den er meget skandinavisk. Lys og åben. De meget skrappe farver fra logoet, kunne naturligvis også ses – men de var diskret placeret på væggen bagved receptionen. Da jeg senere kom op på gangen, kunne jeg se, at værelsesnummeret var skrevet på de gule/blå/grønne firkanter. Det virkede heller ikke påtrængende.

Værelset

Jeg har platinum status i loyalitetsprogrammer Radisson Rewards. Det er højeste niveau, som du får efter 60 overnatninger (eller 30 ophold) indenfor et kalenderår. Derfor får jeg også gratis morgenmad på alle kædens hoteller – og naturligvis opgradering, når det er muligt.

Jeg fik en opgradering til et værelse med udsigt til Øresund. Jeg vil ikke klage over opgraderingen – for det var sikkert, det bedste, hotellet kunne tilbyde. Men jeg forstår godt, når nogle hotelgæster bliver skuffet over en opgradering. Ofte lægger man ikke mærke til det “bedre” værelse, med mindre receptionen gør opmærksom på det. Hvilket de naturligvis gjorde i mit tilfælde.

Værelset var på alle måder fint. En god seng, en fin arbejdsplads og en lænestol til at slappe af i. Dertil kommer muligheden for at lave en rigtig kop kaffe, eller en varm kop te. Samt en is køler, hvis lysten til en kold drink skulle melde sig

Ismaskinen stod klar tæt ved værelset – og den virkede fint. Jeg hentede isterninger til min danskvand flere gange under mit ophold.

Jeg tjekkede naturligvis fjernsynet, der virkede upåklageligt. Men der var blot en enkelt dansk kanal (DR1). På københavnske hoteller finder du flere svenske kanaler. Så mit gæt er, at der ikke er mange danskere, som overnatter på hotellet i Malmø.

Værelset havde de faciliteter, du normalt vil efterspørge: Et lille køleskab, et pengeskab samt et strygebræt og strygejern. Så skulle det være til at klare sig et par dage. Hvis du skulle have et længere ophold, så mangler der naturligvis skabsplads til tøjet fra den tømte kuffert.

Badeværelset

Jeg er altid glad for at bo på et Park Inn hotel. Også hotellet i Malmø. Det er en af de få kæder, der har bruserkabine – og badeværelset har naturligvis det kendte design. Dette hotel har dog en god lille detalje: Afskærmningen til bruserkabinen sidder på et par hængsler – og kan dermed trækkes ud, hvis du skal i bad. Og skubbes tilbage, når du ikke skal bruge badet. Det giver mere plads på badeværelset – hvor toilettet ellers sommetider klemmes ind mellem væggen og bruserkabinen.

En anden lille detalje: De små tuber med sæbe og shampoo er forseglet. Så du kan altid tjekke, om andre gæster har åbnet dem og måske brugt lidt af indholdet. I disse coronatider sætter mange hotelgæster pris på hygiejnen – og vil derfor have tuber, der ikke er åbnet (og brugt) af andre.

Morgenmad

Hotellets restaurant minder lidt om en kantine. Et stort lokale, der signalerer effektivitet. Ingen hyggelige hjørner eller skjulte kroge, hvor man kan sidde “alene” i fred og ro.

Morgenmads buffeten er OK. Udvalget er ikke prangende, men du kan sagtens finde lidt til at fylde i maven fra morgenstunden. Lidt forskelligt brød, wienerbrød, pålæg, ost, marmelade, grøntsager og frugt. Samt surmælksprodukter og mysli.

Men alt fremstod klinisk sterilt. Det er tilgangen på alle hoteller i kæden, så du får den kendte standard.

Da jeg hentede kaffe, kom jeg til at tænke på Handelshøjskolens kantine i begyndelsen af 80-erne: 20 liter i en stor “kande”, så alle studerende fra det store auditorium kunne nå at få en kop kaffe i pausen. Effektivitet frem for hygge.

Ved indgangen til restauranten er der mulighed for at spritte fingre af og få et ingefærshot. Både når du ankom til morgenmaden. Men også når du gik.

Lej en cykel

Der er mulighed for at leje forskellige cykler, så du kan tage på sightseeing i Malmø på egen hånd.

Overfor hotellet ligger et center med flere restauranter og cafeer. Jeg gætter på, at de bliver brugt i spisepauserne af de mange personer, der arbejder i området. Jeg fik også min aftensmad dér. Et godt alternativ til hotellets restaurant.

Foto: Henry JørgensenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Rolige omgivelser
+ Kendt design
+ Tæt på shopping center med restauranter og cafeer
+ Serviceminded personale

Cons

- Lidt sterilt

Beliggenhed

Service

Morgenmad

Hygge

Generel Vurdering

Konklusion

Hotellet er et oplagt alternativ til en overnatning i København. Specielt, hvis du ankommer med fly til Københavns lufthavn. Det ligger på mange måder OK - specielt hvis du skal besøge forretningspartnere tæt på hotellet. Men jeg ville ikke vælge det, hvis jeg skulle nyde nattelivet i Malmø. Dertil ligger det for langt fra centrum. Personalet er meget serviceminded. Morgenmaden er OK - men restauranten virker meget steril. Det er vanskeligt at vurdere og kommentere på prisen i disse corona-tider - men det ligger vel lidt under prisen på et tilsvarende hotel i København. Denne besparelse kan sagtens dække togbilletten.

3.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *