Rejse Deal: Flyv til London for 255,-

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

2021 starter op som ethvert andet år, når det kommer til rejse deals. Flyselskaberne er måske i år endnu mere ihærdige for at få dig til at booke en flybillet. Lavprisselskabet Ryanair har lige nu ganske billige flybilletter til London og der er mange datoer at vælge imellem.

Der er ganske gode forhåbninger om at der i løbet af de næste måneder bliver muligt at rejse mere frit til de forskellige europæiske lande. Derfor er det mere sikkert at bestilte flybilletter rent faktisk bliver brugt til noget.

Lige nu har Ryanair mange billige flybilletter fra København og til London’ Stansted lufthavn. Du kan komme frem og tilbage for kun 255,- kroner.

En billig tur til London har mange savnet. Ryanair giver muligheden for 255,- kroner.

Der er mange datoer åbne til denne lave pris i løbet af 2021.

Følg alle vores rejse deals her – så misser du ikke chancen for en billig flybillet:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    Super timing at reklamer for ryanair’s dumping priser til london på et tidspunkt hvor UK netop har anonceret at de lukker endnu mere ned.

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

      Ja – de er nok ikke så glade for det. Men det gode er at priserne er lave langt frem i 2021. Så det er muligt til f.eks, maj (som priseksemplet er fra) at booke billige rejser til London. Det er noget mere sandsynligt at det er mulit at rejse “frit” der. Så det er en god mulighed forsat – dog ikke lige i januar og februar….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *