Lufthansa genbruger udtjente fly til møbler, tasker m.m.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa laver gamle fly om til borde, barskabe, knagerækker, tasker eller de kendte nøgleringe, som mange læsere af IF har købt de seneste år. Under alle omstændigheder køber du et originalt produkt, som kun laves i et begrænset antal.

Lufthansa har siden 2001 brugt dele fra gamle fly til at lave nye produkter, som flyentusiaster kan købe. Borde, barskabe, tasker eller knagerækker er blot nogle af eksemplerne.

Dette arbejde fortæller Lufthansa mere om i denne video

Forsidefotoet viser en bar, som du kan sætte op derhjemme – hvis du vil imponere dine gæster. Den er lavet af døren til en A320-211 med registreringsnummeret D-AIPA. Baren er kun lavet i 4 eksemplarer og koster knap 8.000 euro (60.000 kroner). Dertil kommer levering. Det kan næppe blive mere eksklusivt.

Bordet ved siden af lænestolen

Hvis du hellere vil sidde i lænestolen med kaffekoppen på et lille bord lavet af flappen på samme fly, så kan det købes for knap 3.200 euro. Der bliver kun fremstillet et begrænset antal. Så jeg er sikker på, at dine gæster også bliver imponeret over denne flydel.

Som udgangspunkt leveres møblerne kun til adresser i Tyskland. Men jer er sikker på, at du kan finde en løsning, hvis du vil have dem stående på din danske bopæl.

Tasker

Lufthansa har også lavet computertasker med Lufthansa logo. Disse er lavet af brugte tæpper fra selskabets Business Class. Her er prisen blot 79 euro + levering.

Det er også muligt at købe toilet tasker, der også er lavet af tæpperne på business class. Indvendigt er tasken foret med et brugt safety card. Prisen er 39 euro + levering.

Knagerække med Lufthansa logo

Selskabet har også lavet 74 knagerækker af udstillings stativer. Disse har alle sammen Lufthansas logo på selskabets kendte orange baggrund. Knagerækken er af aluminium og rustfrit stål og koster knap 200 euro + levering. Også knagerækkerne kan leveres i hele EU, Schweiz og Storbritannien.

Nøgleringe

Vi har tidligere haft artikler om de specielle nøgleringe og bagagemærker, der er lavet af skroget på udtjente fly. Du kan læse om dem eksempelvis i denne artikel, hvor vi skriver om produkter lavet af SAS fly. Lufthansa sælger naturligvis tilsvarende produkter i deres webshop. Men ønsker du at købe produkter lavet af fly fra andre selskaber, skal du besøge aviationtag.com.

Her kan du køber produkterne

Alle produkterne er lavet af genbrugsmaterialer – og derfor kan udseendet afvige fra billederne i denne artikel. Du kan købe alle produkterne på Lufthansa World Shop. Det er naturligvis muligt at betale udelukkende med point fra loyalitetsprogrammet Miles and More eller en kombination af point og penge.

Foto: Alle foto er leveret af Lufthansa World ShopHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *