Hov SAS, der mangler noget…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da InsideFlyer var med på første flyvning den 28. januar 2020 til Chicago fra København var det med en masser af forventninger til det nye fly, de opgraderede produkter ombord og til alle de fine detaljer som SAS har fået indarbejdet.

Super gode tanker er lagt ind i det designet og det funktionelle ombord på det nye Airbus A350. For eksempel en helt ny bar i Business Class, Snackbaren i SAS Go/Plus, farve- og materialevalg.

En ting mangler dog – det er de små tekster som skulle være på indersiden af motoren.

SAS præsenterede deres Airbus A350’er med unikke tekster på indersiden af motoren. Grafik: SAS

Vi kiggede også efter det, da flyet blevet leveret fra Airbus fabrikken i Toulouse og den blev præsenteret for medierne på en flot event i Vilhelm Lauritzen Terminalen tilbage i december 2019. Det manglede.

Derfor har vi spurgt SAS, hvorfor det endnu ikke er kommet på:

Seneste nyt her er, at det er sat på pause. Der er hverken taget beslutning, om det skal på, eller ej, så den er stadig oppe i luften, so to speak.

Kristian de Place Gamborg Hansen, fungerende pressechef i SAS Danmark

Så hvis du ser det og undrer dig over det, så er der en forklaring på det. Det er en af de små ting, som måske ikke bliver til noget alligevel. Det var en mindre kosmetisk ting, men trods alt noget som ville gøre en forskel og gøre hvert fly lidt mere unikt. Du ville kunne kende flyet på det ordsprog som det havde.

Vi afventer og ser om det kommer på et tidspunkt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *