Washington D.C.: Ny LOT destination

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

LOT vil begynde at flyve til Washington D.C. 3 gange om ugen med en Boeing 787 Dreamliner.

Fra 2. juni 2020 vil LOT Polish Airlines begynde at flyve fra Warszawa til Washington Dulles International Airport 3 gange om ugen. Det polske flyselskab udvider således sit udbud af langdistanceflyvninger. LOT vil bruger Boeing 787 Dreamliner på den nye rute.

LOT flyver ruten tirsdag, fredag og søndag. Flyet har den velkendte tre-klassekonfiguration: LOT Business Class, LOT Premium Economy Class og LOT Economy Class. Flyvetiderne er:

Warszawa-Washington D.C. (LO-039): Afrejse kl. 16.50, ankomst kl. 20.30

Washington D.C.-Warszawa (LO-040): Afrejse kl. 22.25, ankomst den følgende dag kl. 13.25

En direkte rute fra Warszawa til Washington D.C. har længe været på vores ønskeliste. Den konstant voksende efterspørgsel fra både forretnings- og fritidsrejser har opmuntret os til at begynde at flyve mellem de 2 hovedstæder. Nye langdistanceflyvninger til USA er en vigtig del af vores strategi. Den nye rute vil bestemt ikke være vores sidste nyhed på ruter til det nordamerikanske marked.

Rafal Milczarski, administrerende direktør for LOT Polish Airlines

Washington D.C. er sæde for både regeringen og statsadministration USA. Dertil kommer at mange af de største virksomheder i verden holder til i hovedstadsområdet, der sammen med de to nabostater Virginia og Maryland en attraktiv feriedestination.

Ud over Washington flyver LOT også til flg. lufthavne i Nordamerika: New York (JFK), Newark (EWR), Miami, San Francisco, Los Angeles, Chicago og Toronto.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søstersideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *