The Suite Business Lounge, Bruxelles

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter at have tilbragt et par timer i business loungen The Loft i Bruxelles, tog jeg mig tid til at teste The Suite. Den har jeg nu prøvet – og der er ingen grund til, at du også gør det.

Jeg havde et længere ophold i Bruxelles, så der var mulighed for at prøve forskellige lounger. Den første var “The Loft” i lufthavnens Schengen område. Bagefter gik jeg gennem paskontrollen og besøgte “The Suite”, før jeg tog videre. En anden gang vil jeg blive i “The Loft”.

Hos mange flyselskaber får man ofte tilbudt bedre lounge på de lange interkontinentale rejse end på korte regionale rejser. Dette er dog ikke altid tilfældet. Et eksempel herpå er Brussels Airlines lounge i Non-Schengen området “The Suite”. Et besøg i “The Suite” er en direkte nedtur, når den sammenlignes med “The Loft”, der er Brussels Airlines business lounge i Schengen området.

Adgang og førstehånds indtryk

For at komme til The Suite skal du først gennem paskontrollen til lufthavnens non-Schengen område. Derefter skal du op ad en trappe i området i B, hvor du finder alle lounges. “The Suite” ligger for enden af gangen efter du passerer British Airways ‘lounge og Diamond Lounge.

“The Suiten” er en Star Alliance Gold lounge (og giver derfor adgang til alle med et Star Alliance Guldkort, der samme dag skal flyve på en billet i et selskab i Star Alliance). Den er også åben for passagerer, der flyver på business class med et selskab i Star Alliance. Hvis du har en Flex & Fast-, Flex- eller Premium Economy-billet med Brussels Airlines, kan du købe adgang for € 29 EUR.

Det første indtryk af The Suite er, at den ikke engang når The Loft til sokkerne. Spiseområdet, der er til højre for indgangen, minder mest af alt om et klasseværelse i en folkeskole. Lokalet virker meget mørkt, selv om der er gulv-til-loft-vinduer langs hele langsiden. Hvis du går til venstre, kommer du til det, der skal være det rolige afslapningsområde. Men stolene er ikke særlig behagelige at sidde i og lokalet har en lille kapacitet. Loungen har også et arbejdsområde uden vinduer.

Mad og drikkevarer

Udvalget af mad- og drikkevarer lever heller ikke op til den samme standard som The Loft. Buffet har enkle varme retter, kolde grøntsager, pasta, hummus, brød og suppe.

Udvalget af drikkevarer er ikke så forskellig fra The Loft. Men det bliver ikke præsenteret på samme indbydende måde og køleskabene virker halvtomme.

Faciliteter

Der er ikke meget at skrive hjem om: Arbejdsområdet, magasiner og nogle tv-skærme. Der er ikke mulighed for at tage et bad og jeg savner også hele afslapningsområdet med stjernehimmel, som vi finder i The Loft.

Konklusion

Hvis du flyver med Star Alliance ud af Schengen, og du har et par timers ventetid i lufthavnen i Bruxelles, anbefaler jeg, at du bruger ventetiden i Schengenområdet. “The Suite” lyder naturligvis bedre end “The Loft”, men “Suite” lever slet ikke op til forventningerne. Lufthavnen i Bruxelles er relativt lille, og der er korte afstande. Med et EU pas kommer du hurtigt gennem paskontrollen. Næste gang vil jeg sandsynligvis bruge i loungen i lufthavnens Schengen område (The Loft), før jeg går igennem paskontrollen og lige til gaten. Hvis du ikke har denne mulighed, er et middelmådigt lounge-tilbud i lufthavnens non-Schengen område naturligvis bedre end slet ingenting.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside

Foto: Martin Damm LaupstadHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Mad- og drikkevarer

Faciliteter

Komfort

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Hvis du flyver med Star Alliance ud af Schengen, og du har et par timers ventetid i lufthavnen i Bruxelles, anbefaler jeg, at du bruger ventetiden i Schengenområdet. "The Suite" lever slet ikke op til forventningerne. Lufthavnen i Bruxelles er relativt lille, og der er korte afstande. Med et EU pas kommer du hurtigt gennem paskontrollen. Næste gang vil jeg sandsynligvis bruge i loungen i lufthavnens Schengen område (The Loft), før jeg går igennem paskontrollen og direkte lige til gaten. Hvis du ikke har denne mulighed, er et middelmådigt lounge-tilbud i lufthavnens non-Schengen område naturligvis bedre end slet ingenting.

2.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *