Lufthansa åbner igen flere lounger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Over de kommende uger vil Lufthansa koncernen åbne for flere lounger på de mange destinationer, man betjener. Åbningstiderne vil være tilpasset trafikken og madudbuddet vil variere – afhængig af, hvad der er muligt.

Siden begyndelsen af ​​juni har Lufthansa-koncernen givet sine passagerer adgang til lounger med meget begrænset service i selskabets knudepunkter Frankfurt, München, Zürich og Wien. I starten havde Lufthansa kun åbnet for en lounge i München og en i Frankfurt. I Zürich og Wien indgik henholdsvis SWISS og Austrian Airlines hvert sted en aftale med en kontraktlounge, fordi selskabernes egne lounges forblev lukkede. Efter at der for nylig blev genåbnet yderligere lounger i Frankfurt, udvides porteføljen af ​​lounger også ud over knudepunkterne.

Flere Lufthansa-lounger åbner igen

Både i Frankfurt og i München, Hamborg, Düsseldorf og andre steder i verden får passagerer adgang til loungen, hvis de opfylder betingelserne for at kunne komme ind. Det kan enten være ved at have status i et loyalitets program hos et selskab i Star Alliance (typisk guldstatus eller højere) eller ved at have en billet, der giver adgang (business class eller first class)

Frankfurt

Fire lounger er i øjeblikket åbne i Frankfurt:

  • Senator Lounge A (Schengen)
  • Senator Lounge B (Non-Schengen)
  • Business Lounge A (Schengen)
  • Business Lounge A (ved gate A26, Schengen)

Åbningstiderne er forskellige. Nogle af loungene er kun åbne i et par timer, når man forventer spidsbelastning. For eksempel er Business Loungen ved gate A26 kun åben mellem 11:00 og 14:30, Senator Lounge B er kun åben fra 5:00 til 15:00. Åbningstiderne opdateres løbende og vises eksempelvis her.

Fra 20. juli 2020 vil First Class Lounge A være åben for medlemmer i Miles and More, som har opnået status som HON Circle (kan nærmest sammenlignes med Diamant status i EuroBonus) og passagerer, der rejser på First Class med Lufthansa og SWISS.

Lufthansa öffnet weitere Lounges

München

Der er tre lounger til rådighed for passagerer i München. Senator Lounge i Schengen-området er dog kun tilgængelig indtil kl. 12.00

  • Senator Lounge (Schengen)
  • Senator Lounge (Non-Schengen)
  • Business Lounge (Schengen)

Berlin, Hamburg, Düsseldorf

Fra den 22. juli er Lufthansa-loungerne i Berlin, Hamborg og Düsseldorf åbne igen. Åbningstiderne varierer dog afhængigt af om det er på hverdage eller i weekenden. For eksempel er loungen i Düsseldorf lukket om lørdagen. Det er bedst at kontrollere de nøjagtige åbningstider på Lufthansas hjemmeside.

Zürich

Senator Loungen i A-området er nu åben igen. Åbningstiderne varierer dog, men som hovedregel er loungen åben fra 06:00 til 20:00.

Wien

Frequent traveller (Miles & More medlemmer med sølvkort), Senatorer (Miles & More medlemmer med guldkort), HON Circle-medlemmer (Miles & More medlemmer på niveauet over guld), samt rejsende på Business og First Class kan bruge SkyLoungen i Schengen-området. Bemærk, at dette ikke er Austrian Airlines lounge, men en 3. parts lounge, som Lufthansa koncernen har lavet en aftale med. Derfor vil et EuroBonus guldkort formentlig ikke give adgang.

Athen

Fra 20. juli 2020 vil loungen i Athens lufthavn være åben for passagerer dagligt fra kl. 17:30 til 19:00.

Genève

Fra 1. august 2020 har SWISSPORT HORIZON Lounge i Genève Lufthavn igen åbnet for passagerer. Oplysninger om åbningstiderne bliver først meddelt senere.

London Heathrow

Fra 20. juli 2020 vil Lufthansa Lounge i Heathrow Lufthavn igen være åben for passagerer fra kl. 17.00 til 22.00.

Newark

Lufthansa Lounge er åben tirsdag onsdag fredag.

  • Tirsdag: 15:00-18:00
  • Onsdag: 19:00-21:30
  • Fredag: 15:00-21:30

Adgang samt mad- og drikkevarer

Tidligere var den store forskel mellem Lufthansas Business Lounge og Lufthansas Senator Lounge, at gæsterne skulle have et Star Alliance guldkort for at komme ind i Senator loungen. Men da mange af loungerne stadig er lukket, har Lufthansa valgt at ophæve denne forskel mellem Senator- og Business loungerne. Dermed har alle med status i Lufthansas Miles & More (Frequent Traveller, Senatorer og Hon Circle) adgang. Det samme har rejsende med et guldkort hos et Star Alliance selskab. Endelig har rejsende på Business og First Class også adgang. Den eneste undtagelse er First Class loungen i Frankfurt. Her skal man enten rejse på First Class eller være Hon Circle medlem i Miles & More.

Udvalget af mad- og drikkevarer er begrænset, når man sammenligner med tidligere. Og det varierer også mellem de forskellige lounger. I Frankfurt og München kan man igen få varme retter og det sædvanlige udvalg af drikkevarer. Men der er stadigvæk ikke selvbetjening. Alt udleveres af medarbejdere i loungen.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig brag på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *