Nu skal Marriotts gæster bruge mundbind

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra 27. juli skal Marriotts gæster bære mundbind. Det slår selskabets administrerende direktør Arne Sorenson fast i en video, der lige er udsendt fra Marriotts presseafdeling.

American Hotel & Lodging Association har lige offentliggjort en checkliste, som Marriott har valgt at følge fra 27. juli. Listen er gengivet nedenfor.

Videoen med denne vigtige meddelelse er offentliggjort her, hvor den kan ses i sin fulde længde.

I videoen slår Marriotts administrerende direktør, Arne Sorensen fast, at fra 27. juli skal alle gæster på kædens hoteller bære mundbind. Og at man i de kommende dage vil skrive ud til alle hotellets gæster med nærmere information.

Indtil videre er der ikke mere detaljerede oplysninger. Vi ved derfor ikke, om dette påbud om mundbind alene gælder i USA – eller om den gælder for hotellerne i hele verden. Vi ved heller ikke, på hvilke hoteller påbuddet gælder. Er det alene Marriott hotellerne (inklusiv JW Marriott), er det alle kæder, hvor “by Marriott” indgår i hotelnavnet (eksempelvis Courtyard by Marriott) eller er det alle hotellerne, der er med i loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy.

Hvis du har en overnatning på Marriott efter 27. juli, er der al grund til at holde godt øje med mails fra Marriott. Og måske også pakke et par ekstra mundbind, når du skal på rejse.

Det bliver også interessant at se, om andre hoteller følger efter.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *