Sverige får nyt indenrigs flyselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nystartede svenske flyselskab Air Gotland Express er nu klar til start.

En af de sidste brikker i puslespillet – at vælge en operatør og et fly – er endelig faldet på plads. Valget faldt på SprintAir, som vil være ansvarlig for fly og kabinebesætninger.

Vi har omhyggeligt scannet markedet i Europa for en operatør der passer os – fleksibel, med et højt serviceniveau, stor leveringssikkerhed og sund økonomi.

SprintAir, som med sin langvarige erfaring, den rigtige type fly, et stort team af kvalificerede teknikere samt “Back-up-fly altid ved hånden” føles lige rigtigt for os.

Michael Juniwik, bestyrelsesformand for Air Gotland Express.


Oprindeligt havde bestyrelsen en tæt dialog om samarbejde med de to svenske operatører, Amapola og Air Leap. I stedet bliver de nu kolleger og konkurrenter på Visby-Bromma linjen. Med en lang erfaring inden for luftfartsindustrien kunne AirGotland Express bruge sit store netværk af kontakter i Europa, hvilket muliggjorde dialog om samarbejde med mere end syv forskellige operatører, før de fandt den rigtige.

Aftalen er en såkaldt Wet Lease, hvor man lejer fly med besætning. Flytypen det nye svenske selskab starter med er Saab 340 A med 33 sæder. Fra starten vil selskabet dog have sit eget kabinepersonale ombord.

-Det er meget vigtigt for os, at vores kunder får en lokal behandling.

Tiina Mykkänen, administrerende direktør for AirGotland Express.

Jeg har fløjet og set mange SAAB340 gennem årene, og jeg må indrømme, at dette er det fineste, jeg har set. Flyet har et helt nyt interiør, som bl.a. betyder helt nye moderne sæder, og flyet er nymalet både inde og ude i 2019. Jeg er overbevist om, at vores gæster virkelig vil kunne lide det, de ser.

Jens Harrysson, en af ​​grundlæggerne af AirGotland Express.


I disse dage præsenteres tidsplanen og datoen for start af billetbestillingen. AirGotland er i hverdags tale det lokale flyalternativ, tilpasset behovene på Gotlands marked. Selskabets løfte til markedet er, at de vil være hurtige og kreative. De vil skubbe priser på kort og langt sigt fra startflyvning med 7-dages trafik til Bromma og sigte mod en tæt tidsplan, så snart rejseverdenen tager fart igenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *