Jet Time indgiver konkursbegæring

Jet Time indgiver konkursbegæring

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det danske luftfartsselskab Jet Time drejer nøglen om og begærer sig konkurs. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse tirsdag.

For kort tid siden har JetTime indgivet deres konkursbegæring.

Til slut i pressemeddelsen står der, at ejeren af Jet Time – Lars Thuesen – “for nyligt” har registeret et andet selskab under navnet Jettime.

Konkurs realitet inden for 24 timer

Konkursbegæringen bliver ifølge Jet Time indleveret i dag tirsdag. Det forventes at flyselskabet vil blive erklæret konkurs inden for de næste 24 timer. Så lige nu er Jet Time reelt ikke konkurs.

I en anden separat pressemeddelelse skrive der følgende :

Dele af aktiverne fra det gamle Jet Time videreføres i det nye selskab. Det gælder såvel et lille team af medarbejdere inklusive administrerende direktør Jørgen Holme, fem passagerfly af typen Boeing 737, tekniske platforme samt start- og landingstilladelser, så vi derfra kan bygge et stærkt og profitabelt dansk flyselskab op igen.

Lars Thuesen – Jet Time / JetTime

Corona krisen er grunden

Det fortælles i dages udmelding at Corona krisen er grunden til konkursen. Hjælpepakker fra staten og det faktum at SAS og charterbranchen gik i stå i marts måned, og forsat ikke rigtigt er kommet igang endnu, gør at der ikke er nogen mulighed for at køre flyselskabet videre.

Det forventes dog at der i 2021 igen vil være et marked for et uafhængigt flyselskab, som kan leveres fly og besætning til charterselskaberne og SAS. Dette er også grunden til at det nye flyselskab Jettime A/S er oprettet og aktiverne er flyttet derover.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *