Tre uundværlige ting til flyrejsen med børn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

At rejse med børn er intet mindre end skønt. At mærke den spænding og begejstring de små har for de ting der sker omkring dem er intet mindre end fantastisk. Vi har her tre uundværlige ting som du skal have med på flyrejsen med børn.

Det stiller dog nogle krav til forberedelse og planlægning af turen, for at det bliver så afslappende og hyggelig som mulig. Da selve turen typisk byder på mange nye indtryk, kan det være godt at have noget velkendt.

Husk en masse snacks og drikke så man undgår at poderne går sukkerkolde på det mest uheldige tidspunkt. Samtidig kan det være godt at tænke løsninger, der gør det nemmere for jer som familie at komme fra a til b på flyrejsen, om så det er i lufthavnen, ombord på flyet og den sidste del af turen fra lufthavn til destinationen. Vi har scannet markedet for dig og fundet nogle rejse accessories designet til børn som har det til fælles, at det gør dine børns og din rejse nemmere, sjovere og mere afslappende.

Håndbagage med mere

Den første del af rejsen går fra ankomst i lufthavnen til vi er ombord på flyet. Vi er mange, der synes lufthavne er et spændende sted. Der foregår mange ting, som fanger vores opmærksomhed. Det kan som forælder også føles som et stressende sted, specielt den første del, hvor man skal gennem check-in, bagage-drop og security kan føles som lang tid for alle, men specielt for de små. Ofte skal man at gå relativt langt, før man er kommet frem til gaten og flyet og det er langt fra altid, at de små kan holde til gåturen og gerne vil op undervejs. Dette kan være en svær øvelse, da man selv i forvejen kæmper med at slæbe diverse tasker og poser i håndbagagen. Det er der heldigvis råd for, da forskellige firmaer har designet kufferter til de små, som gør det nemmere og sjovere at transportere sig selv fra a til b og for nogle vedkommende samtidig kan være nyttige ombord på flyet. Vi har fundet to forskellige produkter, som er gode til børn i forskellige aldersgrupper.

JetKids™ by Stokke

Til de helt små fra 0-4 år har vi fundet JetKids Bedbox kufferten fra firmaet Stokke. En lille kompakt kuffert, som kan medbringes i håndbagagen. Det er en ride on kuffert som gør det muligt for de små at blive trukket, mens de sidder på kufferten. En funktion, der helt sikkert gør det nemmere og hurtigere at komme fra a til b, som giver børnene mulighed for at følge med i hvad der sker på turen og ikke mindst giver mindre stressede forældre, som haster afsted i sidste øjeblik. Noget andet smart ved kufferten er, at den kan laves til en madras, som gør det muligt for de små børn, som stadig sover lur, at de kan sove ombord på en god måde. Samtidig er der i kufferten plads til at de små kan pakke deres ynglingslegetøj eller til diverse fornødenheder til turen. Der findes en del forskellige “ride-on” kufferter på markedet og har man ikke brug for madras funktionen, er der andre muligheder på markedet, der gør det mindst lige så godt og i forskellige udformninger og motiver.

Læs mere til kompakte kuffert her.

Kufferter fra Flyte

Til de lidt større børn er vi faldet over denne smarte kuffert fra firmaet Flyte, som har specialiseret sig i at lave kufferter til børn på farten. De har lavet en kuffert med indbygget løbehjul som nemt foldes ned, styret hives op af kufferten og “go go go”, så er det afsted. Modellen Midi, er henvendt til børn i alderen 4 – 8 år, som selv kan bære deres taske, men de har også en variant til de helt små. Kufferten er rummelig, så der er både plads til at medbringe ynglingslegetøjet og tøj. En ekstra fed feature er, at kufferten kommer med forskellige motiver på, som gør den sjov for børn og nemt at finde netop deres kuffert. Det er en sjov måde for børnene at komme rundt på og som udover brug på rejsen er anvendelig i dagligdagen.

Læs mere om kufferten fra Flyte her.

Holder til din tablet til rejsen

AIRMATE Tablet

Når vi er kommet gennem lufthavnen og er ombord på flyet, er det godt at have underholdning med til børnene, da turen ellers let kan komme til at føles lang. Mange flyselskaber er flinke til at komme med et børne “start-kit” med forskellig underholdning, som kan bruges på turen. Mange medbringer dog selv deres underholdning på turen enten i form af bøger eller i form af en tablet/iPad, så børnene kan se deres ynglings-serier eller film. Det er ikke altid nemt at have plads til både tablet / iPad, mad og drikke på bordet ombord og det kan blive en lang tur for barnet at sidde med deres device i skødet, med hovedet bøjet nedad og medvirkende til ømme muskler og dårlig kropsholdning. Rejser man med flere børn, der skal dele tablet kan det derudover være svært for begge at på skærmen på samme tid. En måde at løse dette på, er at medbringe en holder, hvori tablet eller iPad kan isættes. En god løsning er AIRMATE Tablet fra firmaet Simplifiers, som er en lille kompakt holder til tablets, iPad eller Nintendo Switch og som er designet til brug på fly og andre steder. Det specielle ved AIRMATE Tablet er, at den kan anvendes direkte på låsen til klapbordet uanset om bordet er oppe eller nede. Det gør at barnet stadig kan have plads til andre legesager, mad og drikke på bordet samtidig med at de underholdes på deres tablet. Derudover kommer tablet op i en højde, så bror eller søster på sædet ved siden af kan se med. AIRMATE Tablet er samtidig en bordholder, som gør at den kan anvendes andre steder end på flyet og derfor er en nyttig hjælper til resten af ferien fx. på restaurantbesøg. En ekstra positiv ting er, at den er miljøvenlig, produceret i 100% genbrugsplast og lokalt i Danmark.

Læs mere om produktet her.

Vi har tidligere anmeldt AIRMATE Tablet, du kan læse anmeldelsen her.

Lige nu er der tilbud på AIRMATE produkterne – spar penge og få gratis fragt her.

Høretelefoner med split lyd

Buddyphones

Hvis dit barn har en tablet eller iPad med på turen, så er et par høretelefoner næsten et must, både for barnet selv og for andre medpassagerer, så de ikke føler sig forstyrret. Der findes et hav af høretelefoner til børn på markedet, men hvis I er flere der skal se film/serier på samme tid, så kan et par split høretelefoner være en god investering og I undgår samtidig kampen om om højre og venstre hørebøf. I vores søgen faldt vi over de her split høretelefoner Cosmos fra firmaet Buddyphones. De har bluetooth, så du undgår kablet og kan anvendes i op til 18 timer på en opladning. Høretelefonerne har noise canceling og tre pre installerede lydstyrker, som gør det nemt for barnet selv at styre lydstyrken og har en begrænsning på lydstyrken, der gør at vi forældre ikke skal tænke over, om vores børn får høreskader. Ved hjælp af back-up kablet kan høretelefonerne kobles sammen med andre høretelefoner, så I er flere, der kan lytte til samme film, musik og serier på samme tid. Sidst men ikke mindst så er høretelefonerne foldbare, så de fylder mindre i bagagen og gør det nemmere at tage med.

Læs mere om høretelefonerne her.

Rejser du også med børn vil vi gerne have dine tips til hvad der gør turen nemmere og mere afslappende for alle. Giv os en kommentar herunder eller på vores Facebook side.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *