Anmeldelse: AIRMATE Tablet – en smart tablet holder til brug på flyet og perfekt til børnefamilien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Reklame – AIRMATE Mobile har fået en storebror. En storebror kaldet AIRMATE Tablet og som navnet antyder, så kan du ny få sat din tablet op foran dig i flyet og se din favoritserie eller film. Vi har testet den på en række flyvninger og læs med hvad vi syntes om den.

Du har sikkert prøvet det og haft din tablet stående på bordet foran dig. Så skulle du kigge ned af og det er ikke den mest behagelige måde at sidde på. Du kunne også have den i hånden eller forsøge at få den til at side fast i magasinholderen i stoleryggen foran dig. Intet er helt optimalt.

Sådan ser AIRMATE Tablet ud når den er pakket ud.

Simplifiers, som er producenten, sendte os derfor en af deres helt nye AIRMATE Tablet, som jeg kunne teste med. Den havde jeg med på på en længere rundtur med flere forskellige flyselskaber for at se om den er lige så god som lillebroren AIRMATE Mobile.

Læs mere: Test af AIRMATE Mobile som den perfekte mobilholder til flyet

Design & Brug

AIRMATE Tablet er designet på samme måde som dens lillebror AIRMATE Mobile. Den skal sidde direkte på bordlåsen til bordet på sædet foran dig. Den kan alternativt også bruges som en normal bordholder i et fly eller andre steder. Men holderen kommer til sin ret når du kan få din tablet væk fra bordet og op i øjenhøjde.

AIRMATE Tablet Holder – Den holder nemt en normal iPad.

AIRMATE Tablet er designet til at kunne bruges til flere forskellige tablets. Den passer til de de typiske mindre tablets og de forskellige iPads. Men også en enhed som en Nintendo Switch kan den bruges til. Den klarer uden problemer enheder fra 7 tommer og helt op til 11 tommer.

Kvalitet

En AIRMATE Mobile er lavet ud fra de samme principper som den foregående model til mobiltelefonerne. Det er forsat af plastik og et gummibånd til at holde tabletten fast på holderen. I vores anmeldelse af AIRMATE Mobile var der tvivl om holdbarheden og her et år efter kan vi sige at der ikke er nogen problem med dette. Så med ekstra gummibånd i pakken, så er du sikret i flere år.

AIRMATE Tablet opsat ombord på en airBaltic flyvning.

Simplifiers har igen valgt at lave holderen af genbrugsplast og følger derfor med på bølgen af virksomheder, der er bevidste omkring miljøet. Produktionen foregår også i Danmark. Så det er et godt dansk produkt, som er værd at støtte, og da det ikke skal fragtes helt fra Kina hjælper det også på miljøet.

Value 4 Money

AIRMATE Tablet har fået en pris på 179,- kroner. Dette er som med foregængeren lidt i den høje ende, men Simplifiers holder løbende kampagner hvor du kan få den billigere. Så hold øje med det, da det er en rejse gadget som du og familien vil blive glade for at have med i tasken. Det er helt umuligt at have en tablet på bordet, samtidig med at der kommer mad. Det kan min 6-årige søn i hvert fald ikke håndtere, men ved at den sætte op på stoleryggen, så kunne han spise og forsætte med at se film på sin iPad. Dette er helt klart value 4 money og noget for enhver familie som rejser med fly.

InsideFlyers læsere får rabat på 30%

Lige nu kan du, som InsideFlyer læser, få 30% rabat på en AIRMATE Tablet. Dette bringer prisen ned på godt 125,- kroner og så er vi der, hvor det helt klart er en ting vi godt kan anbefale at du køber.

For at få gavn af rabatten, så skal du bruge følgende kupon kode når du køber produktet: IFDK1119

Du finder AIRMATE Tablet her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ God videreudvikling fra AIRMATE Mobile
+ Nem at bruge
+ Fylder ikke meget i tasken
+ Giver en klart forbedret måde at se film/TV på

Cons

- En høj salgspris, så køb den når den er på tilbud
- Den skrider nemt rundt på bordet lige som AIRMATE Mobile
- Den passer ikke til alle fly, så enkelte steder kan den ikke bruges optimalt

DESIGN

BRUG

KVALITET

VALUE 4 MONEY

Generel Vurdering

Konklusion

AIRMATE Tablet holderen overraskede postivt. Den får ens tablet til at sidde godt og sikkert og i en position der er behagelige at kigge på. Den gør også at bordet er frit og du kan arbejde eller spise maden uden at komme i pladsproblemer. En klar rejse gadget, som løser flere af de problemer man typisk kæmper med når man er ude at flyve i Economy. InsideFlyer giver AIRMATE Tablet vores klare anbefaling.

4

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *