Anmeldelse: AIRMATE Mobile er den lille nye rejsegadget i din rejsetaske

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg skrev om AIRMATE Mobile første gang i august måned og besluttede mig derefter at jeg ville teste det af på en rejse til rundt i Asien. Det er det nystartede firma Simplifiers, som har lanceret denne holder til din mobiltelefon – læs denne anmeldelse og find ud af hvorfor den løser et problem i forhold til andre mobilholdere.

Der kommer flere og flere fly, hvor du har højhastigheds WiFi ombord. Dermed bliver det også mere og mere almindeligt at streame film og serier på sin smartphone – selv på kortere rejser.

Du har sikkert prøvet forskellige mobilholdere gennem tiden og især når du flyver været nød til at nøjes med at have det på bordet foran dig. Så skulle du kigge nedaf og det er ikke den mest behagelige måde at sidde på.

Her kommer AIRMATE Mobile ind i billedet. Her får man sin smartphone op i hovedhøjde, så man rent faktisk kan slappe af i nakkemusklerne mens du ser film og serier, samtidig med at du får bordet helt fri.

Ved brug af en AIRMATE Mobile, så kigger du lige frem på din smartphone, samt holder dit bord frit. Foto: Henrik Olsen

AIRMATE Mobile er som nævnt i starten udviklet af firmaet Simplifiers, som selv udtaler om holderen:

AIRMATE Mobile er den første smartphone holder, der ved hjælp af dens unikke funktionalitet kan placeres direkte på låsen til bordet foran dig på flysædet. Holderen er designet til fleksibelt brug på alle lige overflader – ude som hjemme og kan justeres i flere forskellige vinkler.

Design & Brug

AIRMATE Mobile har et simpelt design gør det også at det er ligetil og nemt at bruge for alle. AIRMATE Mobile er lavet således at den skal sidde på låsen til bordet, som sidder bag på de fleste flysæder. Derfor kan du heller ikke bruge den på mange rækker ved nødudgange eller den første række. Så vær opmærksom på dette.

Sådan sidder AIRMATE Mobile fast på låsen til bordet i stolen foran dig. Foto: Henrik Olsen

Du kan se i videoen herunder hvor nemt det er at sætte den op.

Der er en lille mulighed på at du kan justere vinklen en smule i selve holderen. På den måde man du nemt se på skærmen selvom du læner dig op af vinduet i flyet.

Du kan også bruge den andre steder end i et fly. Men der er det blot en almindelig mobilholder som står på et bord. Da det er et rent plastikprodukt, så betyder det også at skal holderen stå på netop et bord (fly, bil, skib etc.), så vil den desværre have tilbøjelighed til at skride let.

Så at bruge i bilen på i ujævn trafik, eller i turbulent vejr i et fly vil det nok betyde at du skal have en hånd på den. Det vil være rart at der i næste version var lidt skridsikkert materiale på den del af holderen.

Kvalitet

Selve produktet er bare et par stykker plastik og et bredt gummibånd påsat. Så holdbarheden er altid et spørgsmål, som er svært at vuderer. Det at sætte en større mobiltelefon ind vil være med til at det gummibånd kommer under pres, samt selve holderen. Men det var ikke noget som så ud til at være et problem på den håndfuld gange jeg har brugt den på indtil videre. Eftersom et af de svage punkter er gummibåndet, så er det positivt at du får to med i pakken. Så skulle der ikke være problemer og du kan altid skifte det ud med et nyt.

AIRMATE Mobile med en iPhone Plus forbundet til SAS WiFi og klar til Netflix streaming. Foto: Henrik Olsen

Value 4 Money

AIRMATE Mobile koster normalt 129,- kroner stykket. Dog er der lige nu og frem til den 17. september en kampagne kørende hvor du kan spare op til 33%. Priserne er følgende:

  • 1 stk for 95,- kroner
  • 3 stk for 258,- kroner (køb 3 og få en gratis)

Prisen er højere end andre holdere, men eftersom den løser et problem med at bringe telefonen op i øjenhøjde, så er vi ikke bange for at sige at det er pengene værd på en kortere eller længere flyvetur.

Du kan læse mere om AIRMATE Mobile her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Godt tænkt og godt designet
+ Nem at have med. Fylder ikke noget i tasken
+ Nem at bruge
+ Klart bedre komfort når du ser film og serier

Cons

- Der er en maksimal størrelse af telefon den kan bruges til
- Den skrider nemt rundt på bordet
- Er lidt dyr i forhold til alternativer, men kan købes for 95,- kroner lige nu

Design

Brug

Kvalitet

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

AIRMATE Mobile har efter testturen nu fået en fast plads i tasken. Med mange flyvninger indenfor Europa hvert år, så er det helt sikkert jeg vil bruge den ofte. Det er et simpelt produkt, og giver en klar fordel, som ingen andre holdere har kunnet give. Nemlig at kunne se ligeud og direkte på skærmen, samt holde bordet frit.

4

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *