Rejser du i Economy, så er denne rejsegadget noget for dig!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tilbage i 2018 kom der en rejsegadget ved navn Airmate på markedet, som vi anmeldte og var positivt overraskede, da det gjorde tiden i Economy sædet lidt mere komfortabel. Vi taler om nok den bedste smartphone og tablet holder, som du kunne sætte op på sædet foran dig og på den måde give dig en komfortabel måde at se din yndlingsfilm eller serie på.

Covid pandemien satte en stopper for salget af denne rejsegadget, som så mange andre ting. Men nu er de på banen igen – under et nyt navn. Det nye navn som du skal huske på, er Mooviefly.

MoovieFly ApS stiftet i 2021 med det formål at videreføre samme forretning og produkter. De hedder nu MoovieFly Mobile og MoovieFly Tablet.

Produkterne produceres i Danmark og fremstilles af 100% regenereret plast.

Folk rejser igen

Rejseaktiviteten er nu tilbage og nogle steder endda med højere aktivitet end før pandemien. Det er for eksempel lavprisflyselskaberne og charterferierne, som har ganske mange gæster ombord på deres fly.

Hvis du er en af dem, som skal ud at rejse igen, måske allerede her til den kommende efterårsferie, så tag et kig på Mooviefly hjemmesiden:

Køb med rabat

Lige nu kan du som læser på InsideFlyer købe enten MoovieFly Mobile og MoovieFly Tablet med 15 procents rabat.

For at købe med rabatten, så skal du gå ind på Mooviefly hjemmesiden og skrive “insiderflyer15” som rabatkode.

Indtast rabatkoden på Moovie hjemmesiden for at få 15 % rabat.

Mooviefly er fantastisk til underholdning for børn

Børn der sidder i en flystol og skal underholdes, måske mens de spiser, kan ikke selv holde en smartphone eller tablet. Der får du bare nok den mest perfekte løsning. Det kan give dig ro til at spise din egen mad.

Vi ved fra tidligere at du kan bruge Mooviefly på mindst 16 forskellige flyselskaber (der kan være afvigelser grundet flytypen i det enkelte flyselskaber):

Generelt, så kan du bruge den til alle de forskellige flytyper, så længe der er et bord der kan foldes ned foran dig.

Passer til stort set alle mobiler og tablets

MoovieFly Mobile og MoovieFly Tablet passer hver i sig til stort set alle mobiler og tablets. Vi har testet dem på både Android og Iphones og det virker super godt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *