InsideFlyers Top 5 Rejse Gadgets der alle gør flyrejsen mere afslappende. Men hvad er dine favoritter?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Corona har fyldt rigeligt for os alle i den forgangne periode dog er der lys forude og vi er så småt begyndt at gøre os klar til at komme op over skyerne igen og ud og opleve verdenen igen – wuhuu.

Som en del af forberedelsen har vi fundet vores yndlings gadgets frem fra skuffen og dem vil vi gerne dele med jer. Fælles for de gadgets og accessories vi har fundet frem er at de hjælper os til at få en mere afslappende rejse så den føles kortere og mere behagelig.

De er i vores optik innovative, har et lækkert design og en del af dem er produceret på en bæredygtig måde med fokus på miljøet – det kan vi godt li!

Vores 5 gadgets er følgende. Men hvad er dine? Send os gerne dine bud i kommentarfeltet under artiklen eller på vores Facebook side.

Taske: Pingpong Cubik Vivid Monochrome

God taske med masser af plads og flot moderne design.

Jeg rejser ofte både med arbejdet og i min fritid og har altid en taske i håndbagage med til mine personlige ting som, computer, kamera, notes bøger osv. Det er vigtigt for mig at have en rummelig taske med plads til det, jeg har brug for og ikke mindst at det er nemt at komme til tingene, uden at det ligger hulter til bulter. I en del år rendte jeg rundt med en overfyldt læder-skulder-taske over skulderen, med det resultat at det gav mig en pokkers masse spændinger i nakke og skuldre. Da jeg scannede markedet for rygsække faldt jeg over det tyske mærke PingPong og deres PingPong Cubik Vivid Monochrone taske. Jeg er vild med designet og ikke mindst indretning som gør det let for mig at komme til mine ting. Et ekstra plus for mig er, at de fokuserer på miljøet i deres produktion. PingPong Cubik Vivid Monochrone er nemlig produceret af 43 genbrugsflasker i PET materialet og samtidig har bæredygtigt vand baseret PU coating på bagsiden samt en PFC-fri overflade behandling på toppen, som beskytter mod vand.

Link til tasken

Høretelefoner: B&O H8i

Beoplay H8i giver god lyd og lækkert design.

Høretelefoner er for mig et “must have” med på rejsen. Der er ikke noget bedre end at slå tiden ihjel på flyveturen ved at høre god musik eller se en af mine favoritserier på min smartphone efter en lang dag Specielt ikke hvis høretelefonerne har en god lyd og noise cancelling så jeg kan forsvinde helt ind i min egen verden. Dog er det lidt af en jungle med høretelefoner, og jeg har været gennem en del mærker for at finde det rette for mig. De høretelefoner, hvor jeg har fundet den bedste balance i lyden og som samtidig har en super noise cancelling er mine nuværende B&O H8i on-ear høretelefoner. Udover at have en fabelagtig lyd, som giver dig en ekstra god lydoplevelse, har de samtidig et lækkert design, fede features og en perfekt pasform, som giver en super komfort, når jeg skal underholdes. Eneste “men” er at de prismæssigt er i den dyre ende, men absolut alle pengene værd.

Der er kommet en ny model også. Beoplay H9 3rd Gen, men den er dyrere og derfor anbefaler vi Beoplay H8i.

Link til høretelefonerne

Holder til mobiltelefon: AIRMATE Mobile

Du får din smartphone op i øjenhøjde ved at bruge en AIRMATE Mobile.

Efter en lang dag er der for mig ikke noget bedre end at slå tiden ihjel på flyveturen hjem med en god serie på min smartphone. Tidligere havde jeg et problem med at finde et sted at placere min smartphone, så jeg ikke skulle holde den i hånden, hvilket ofte gav trætte arme og ondt i nakken grundet den skæve siddeposition. Der er nogle få forskellige smartphone holdere til rejsende på markedet, men mit valg er faldet på den dansk designede og producerede AIRMATE Mobile. Smartphone holderen er decideret designet til os, der flyver og kan, som den eneste på markedet, klikkes direkte på låsen til klapbordet, hvorved din smartphone kommer op i øjenhøjde – det er smart. AIRMATE Mobile har et enkelt design og er lille og fiks, så den er lige til at have i lommen eller tasken. Den har en lille add-on i form af en “krog” der gør det muligt at hænge holderen på de fleste klapborde ombord på busser, fly, færger og tog og kan samtidig også anvendes som mobilholder på bordet. En lille ekstra ting er, at den er så simpel i sit design, at den kun består af tre dele og to forskellige typer materialer. Desuden er den miljøvenlig og produceres i Danmark. Produktet har siden efteråret 2018 været en fast del af min taske og hvis ikke du allerede har gjort det, så læs min anmeldelse af produktet her. AIRMATE Mobile har også en storebror til tablets AIRMATE Tablet.

Link til mobil og tablet holderen

Power bank: SoleShot

Smart 2-in-1 power bank

Vi har alle prøvet det! Noget af det mest irriterende er at rende tør for batteri på vores smartphones, når vi rejser og det sker oftest i de situationer, hvor man allermest har brug for at den er opladet til at modtage et vigtigt opkald eller lige som man står og skal tjekke ind eller fremvise boardingkort via smartphonen til den næste flyvning. Og det er altid sjovt nok her at man har svært ved at finde en stikkontakt til opladeren, hvilket ikke gør situationen mindre stressende. Man tænker “nu må jeg få købt den powerbank i lufthavnen, når jeg lander, så jeg har den med på næste tur”. En tanke, som er glemt igen 5 minutter efter. Selvom man huskede at købe den i lufthavnen så er problemet bare at de fleste power banks ikke er pre opladet og derfor ikke rigtig hjælper i den pågældende situation. Det har det danske firma SoleShot nu gjort noget ved. De har lavet en lille lækker powerbank med litium batteri, udført i et lækkert design, hvilket gør at den føles som en næsten naturlig ekstension til din smartphone. Vigtigst af alt så kommer SoleShot powerbank pre opladet og derfor kan hjælpe dig med det samme når kniben er størst. SoleShot kommer i to versioner, en 2-i-1 version med Lightning og Micro USB som passer til Apple og de fleste Andoid telefoner samt en Type C version som passer til de nyeste Andriod telefoner. Et ekstra plus er at SoleShot anvender alternativ energi i form af vindkraft til opladning af deres produkter.

Link til power banken

Nakke pude: Trtl pillow

Den ser anderledes ud, men er meget bedre end de traditionelle nakkepuder.

For de mange af os der primært flyver economy og på langdistance flyvninger kan det være svært at få en behagelig lur i oprejst stilling, ikke mindst fordi de puder de fleste selskaber udleverer simpelthen er for små til at placere ordentligt. Ekstra svært er det at finde en god position at sove i, når man man har et midtersæde, da der ikke er noget sted at placere puden op ad. (sjældent ens side mand lige lægger skulder til. 🙂 ). Her kan en nakkepude være en hjælp. Der er et hav af muligheder på markedet for en pude, men der er godtnok også forskel på kvalitet og komfort. Efter at have prøvet forskellige af de klassiske nakkepuder faldt jeg over en noget anderledes slags i Trtl Pillow Plus. Puden er formet som et form for tørklæde, der vikles tæt rundt om din hals og giver dig mulighed for at sove i en opret siddende position på en langt bedre måde end de andre puder jeg har prøvet. Ved hjælp af en plastbøjle kan puden justeres til forskellige positioner, hvorved du kan finde den, der lige passer dig. Den er lavet i åndbart og super blødt materiale som er maskinvaskbart, hvorved levetiden på puden forlænges betydeligt. Den er en smule pricy, men efter min første tur med puden er jeg ikke i tvivl om, at den er det værd.

Link til nakkepuden

Hvad er dine ynglings rejsegadgets?

Hvad med dig, hvad er dine ynglings rejsegadgets som gør din tur mere behageligt og afslappende?

Giv os en kommentar herunder eller på vores Facebook side.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *