Disneyland i Paris er genåbnet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mange higer efter at rejse ud igen og opleve verden. Selvom det er begrænset, hvor vi kan rejse hen, er Disneyland® Paris et af de steder, der er begyndt at åbne i en flerfaset genåbning. 

Fra d. 15. juli 2020 blev det igen muligt at opleve magiske Disneyland® Paris. Det store eventyrland bliver gradvist åbnet med flere og flere muligheder i løbet af august og september.

Flerfaset genåbning

I første omgang blev dørene til de to store parker, Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park, samt Disney-byen Disney Village® og hotellet Disney’s Newport Bay Club slået op. Allerede den efterfølgende uge åbnede Disney’s Hotel Cheyenne og i de kommende uger følger flere af de i alt otte hoteller, så Disneyland® Paris langsomt vender tilbage til normalen – dog stadig med en række restriktioner for at sikre medarbejdere og gæster.

Begrænset kapacitet sikrer at myndighedernes anbefalinger overholdes

Disneyland® Paris har nedsat kapaciteten på deres hoteller og forlystelser og har samtidig indført begrænsninger for, hvor mange personer de lukker ind i parkerne ad gangen, så myndighedernes anbefalinger om afstand kan overholdes.

Magic Tours i danmark oplyser i en pressemeddelelse, at de ikke sælger flere rejser, end de kan garantere kommer ind i parken. Bestiller man gennem rejsebureau, bør det derfor være trygt at tage til Paris, uden frygt for ikke at komme ind i parken.

Hovedbillede: PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *