Pligt til at bære mundbind hos United Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

United Airlines forlanger nu, at selskabets passagerer bruger mundbind i de 360 ​​lufthavne fordelt over hele verden, som flyselskabet betjener. Dette nye krav gælder fra 24. juli 2020. Og uanset hvornår din flybillet blev købt.

United Airlines vil gerne beskytte selskabets passagerer og medarbejdere. Derfor skal alle passagerer bruge mundbind i lufthavnen, så smitterisikoen er formindsket ved eksempelvis indtjeknings-skrankerne, indtjeknings-automaterne, United Club Lounges, ved gaten og ved bagagebåndene. United kan nægte at flyve med passagerer, der ikke overholder kravet til mundbind. Kun børn under to år er fritaget fra de nye regler. I ganske særlige tilfælde, kan passagererne blive fritaget fra at bære mundbind. I sådanne tilfælde skal passageren kontakte United Airlines inden flyvningen – og aller senest i lufthavnen.

Mundbind er påkrævet under hele rejsen

Siden maj 2020 har passagererne skulle bære mundbind, mens de var ombord på flyet. Men nu forlanger United Airlines at alle passagerer bære mundbind, når de rejser med selskabet. Dette gælder fra passageren ankommer til afrejselufthavnen til man forlader ankomst lufthavnen.

Det bedste vi kan gøre for at begrænse spredningen af ​​coronavirus er at bære et mundbind, når vi er sammen med andre mennesker. Et mundbind er en effektiv beskyttelse af de andre. Det er i alles interesse, at vi udvider kravet om at bruge mundbind til alle områder i lufthavne.”

United CEO Scott Kirby

Den nye regel er en del af Uniteds CleanPlus-program, der blev udviklet af United Airlines medicinske team i samarbejde med myndighederne og eksperterne på Cleveland Clinic. Vi har tidligere omtalt CleanPlus-programmet i denne artikel. Passagerer bliver informeret ved indtjekning, når de booker en flyvning via United-appen og med skilte i lufthavnene. Flyselskabet tilbyder et gratis mundbind til de passagerer, der ikke har fået ét med hjemmefra.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Fotos: © United AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *