Svensk indenrigsselskab modtager første ATR 72

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

omkring middagstid den 21/7 landede Air Leaps første ATR 72-500, SE-MDA, i Arlanda efter en kortere flyvning fra København. Ombord fandtes Air Leaps Flychef David Sundberg.

Ved ankomst mødte de VD Jon Melkersson sammen med flertallet af medarbejderne som ville hilse på det nye familiemedlem.

Det er skønt endelig at få hentet vores nye fly hjem, efter, mange månaders hårdt arbejde. Det bliver dejligt at starte flyvningerne med vores nye ATR 72 og snart at sige velkommen til flere i flåden.

David Sundberg, Flychef i Air Leap.

Denne dag er en milepæl for Air Leap i etableringen af Det Nye Indenrigsfly. Jeg vil gerne takke alle vores dedikerede medarbejdere, som i lang tid har lagt mange kræfter og energi i at få alt på plads, inden trafikstarten den 2. august. Nu lyder startskudet for en ny epoke i Air Leap med en miljøvenlig ATR-flåde.

Jon Melkersson, VD Air Leap.

Flyet kommer på sin første officielle flyvning den 2. august fra Visby til Göteborg, for siden af flyve fra Visby som base. Flyet kommer til at flyve til Arlanda, Bromma og Göteborg, men kommer også til at kunne ses i Halmstad og Ronneby.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *