United Airlines laver mundbind af gamle uniformer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

United Airlines har lavet 7.500 mundbind af gammelt arbejdstøj. Desuden er selskabet i gang med at udvikle nye hygiejnestandarder. Dette sker i samarbejde med udvalgte eksterne eksperter.

United Airlines har brugt personalets gamle uniformer og arbejdstøj til at fremstille mundbind. I San Francisco International Airport har selskabet fremstillet 7.500 mundbind til ansatte, der er i direkte kontakt med passagerer samt vedligeholdelsesteknikere. De mange mundbind er lavet af omkring 5,5 tons arbejdstøj.

Det gamle arbejdstøj blev i overskud, efter at United Airlines tidligere på året havde anskaffet nyt arbejdstøj til de medarbejderne, der står for de tekniske operationer, håndterer opgaverne på forpladsen eller er ansatte i catering. Oprindeligt skulle det kasserede arbejdstøj omarbejdes til dyne- og tæppefyld. Sammen med Looptworks, en specialist i upcycling, har selskabet nu produceret maskerne til de ansatte.

Upcycling, også kendt som kreativ genbrug. Upcycling er processen med at omdanne biprodukter og affaldsmaterialer til nye materialer eller miljøvenlige produkter af bedre kvalitet.

Wikipedia

United CleanPlus

United Airlines lancerer nu United CleanPlus: Virksomheden vil sætte passagerernes sundhed og sikkerhed i fokus. Det er hensigten at indføre en brancheførende hygiejnestandard. United Airlines vil udvikle nye rengørings- og sikkerhedskoncepter i samarbejde med førende medicinske eksperter fra Cleveland Clinic og medarbejdere fra Clorox, der producerer rengøringsmidler til desinfektion af overflader. De nye koncepter vil bl.a. inkluderer kontaktfrie automater til indtjekning af bagage, plexiglas afskærmning ved serviceskranker og regler med påbud til besætning og passagerer om at bruge mundbind. Selskabets kunder vil også blive informeret, når mange har booket billetter på flyet.

Endelig vil medicinske eksperter fra Cleveland Clinic stå for at udvikle og gennemføre den nødvendige træning af medarbejderne. Selskabet vil også fremover bruge effektive rengøringsmidler fra firmaet Clorox.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: © United AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *