Scandic genåbner 30 hoteller i Norge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

et er lys for enden af tunellen, og snart må du atter tage på ferie i Norge. Restriktionerne bliver færre, og efterspørgslen på rejser er begyndt og stige igen. I løbet af juni vil hotelkæden Scandic genåbne 50 af sine hoteller i Norge. 

Der er fortsat længe til vi er tilbage ved normalen og situationen er fortsat krævende for rejsebranchen. I takt med at det norske samfund gradvist åbner, er imidlertid den norske rejsebranche, så småt opstartet igen. Både SAS og Norwegian melder om en forsigtigt øget efterspørgsel, og flere hoteller har åbnet dørene igen. Også Scandic Norge har genåbnet flere af sine hoteller og vil åbne yderligere 50 hoteller den kommende måned. 

Vi gleder oss til å ta imot både ansatte og gjester ved hotellene våre igjen. Det har vært – og er fortsatt – en krevende tid, og jeg vil gi stor honnør til alle i Scandic som jobber knallhardt for at vi skal komme oss gjennom denne situasjonen.

Fungerende administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Scandic Nidelven

Øgende efterspørgsel mod sommeren

Prestegard glæder sig meget over at kunne åbne størstedelen af kædens hoteller i Norge igen. Med et bredt overnatningstilbud på store og små steder over hele landet håber han efterspørgslen vil stige i nærmeste fremtid.

Vi ser en positiv tendens i etterspørselen inn mot sommeren, det er vi glade for. Samtidig er vi i en tøff markedssituasjon med lav etterspørsel i de tradisjonelle segmentene, i tillegg til at vi har mistet den internasjonale trafikken som i sommersesongen utgjør en stor del av omsetningen. Det er vanskelig å komme unna at situasjonen fortsatt er alvorlig og usikker

Fungerende administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Scandic-chefen håber skandinavere nu vil følge opfordringerne, og opleve det smukke skandinavien denne sommer. Scandic har hoteller fra Kristiansand i syd til Nordkap i nord, og alle som tjekker ind på disse, skal føle sig trygge og værdsatte.

Scandic Nidelven hotellfrokost
Den tradisjonelle frokostbuffeten er det foreløpig slutt på.

Fokus på sikkerhed

Fokuset på sikkerhed har ført til nogen tilpasninger af hoteloplevelsen. Træningsrummene vil desværre være lukkede denne sommer, og nogen steder vil dette også være tilfældet for enkelte restauranter. Scandic har imidlertid en velassorteret shop, og det vil være muligt at købe forfriskninger via receptionen. Eftersom norske myndigheder har nedsat et midlertidigt forbud mod buffet, er den prisbelønnede morgenmadsbuffet erstattet med en velsmagende og næringsrig morgenmadstallerken samt en varmmads station.

Noen ting vil være annerledes, men vi vil gjøre vårt ytterste for å gi våre gjester en minnerik opplevelse på våre hoteller i tiden fremover.

Fungerende administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Foto: Scandic Hotels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *