Lufthansa åbner de første lounger i Frankfurt og München

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa åbner de første lounger i Frankfurt og München d. 2. juni. Selskabets gæster kan forvente væsentlige ændringer som følge af de nye retningslinjer for at undgå spredning af COVID-19

Alle Lufthansa-lounger i hele verden har været lukket siden slutningen af ​​marts, bortset fra selskabets lounge i New York EEA. Nu har Lufthansa offentliggjort de første åbninger af lounger i Frankfurt og München.

Enkelte lounger i Frankfurt & München åbner

Som Lufthansa annoncerede i slutningen af ugen, åbner de første lounger i knudepunkterne i Frankfurt og München d. 2. juni 2020. Det er umiddelbart efter pinseferien. I Frankfurt åbner Senator Loungen i terminal 1A dørene. Denne er centralt beliggende i terminalen i Schengen-området. Foruden medlemmer med Senator-status har Star Alliance First Class-gæster og Star Alliance Gold-medlemmer, Miles & More Frequent Flyers, Business Class-gæster og HON Circle-medlemmer også adgang til loungen. Dette skyldes, at de andre lounger i Frankfurt forbliver lukkede. Vi må derfor vente på åbningen af selskabets Business og First Class Lounger.

I München bliver Lufthansa Business Lounge i terminal 2 område G (Gate G30) igen tilgængelig for passagerer. De samme adgangsregler gælder her som i Frankfurt. Lufthansa beskriver lounge-tilbuddet med følgende ord:

Under hensyntagen til de aktuelle krav er produktsortimentet inden for loungerne tilpasset de aktuelle muligheder. Dette påvirker især udbuddet af mad- og drikkevarer, som kun vil være tilgængeligt i meget begrænset omfang.

Hvad der præcist betyder, vides endnu ikke. Vi har spurgt Lufthansa og vil vende tilbage med svaret.

Flyplanen udvides kraftigt i juni

I anden halvdel af juni, vil flyudbuddet fra Frankfurt og München blive udvidet markant. Lufthansa alene genoptager omkring 20 tyske og europæiske destinationer fra Frankfurt. I München bliver flyvningen til hele 34 destinationer genoptaget fra 15. juni. Dette kommer oven i de genåbnede ruter, der allerede betjenes. Det betyder, at selskabet fra Frankfurt bl.a. vil flyve til attraktive feriedestinationer som Dubrovnik, Faro, Venedig, Ibiza og Málaga. Fra München kan du bl.a. flyve til Porto, Split, Cypern, Biarritz og Agadir. Derudover øges frekvenserne på destinationer, der allerede betjenes, hvis der er stor efterspørgsel. Dette gælder bl.a. Mallorca og ferieøen Sylt, der ligger i Vesterhavet lige syd for Rømø. Dermed stiger antallet af Lufthansas ugentlige afgange fra Frankfurt og München til næsten 900.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Bilder: © Lufthansa



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *