Nyt firma med deleøkonomi på privatfly i Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I takt med at flyselskaber nedlægger ruter og reducerer i antallet af afgange, så reduceres det samlede rejseudbud for danske virksomheder. Særligt til mindre regioner. WYNG ønsker med et nyt tiltag at understøtte infrastrukturen for dansk erhvervsliv.

Som noget nyt giver WYNG virksomheder mulighed for at agere egen flyarrangør. Det vil sige som virksomhed at charter sit eget privatfly, men derudover meget enkelt via WYNG´ s booking platform at udbyde og sælge ledige sæder til andre rejsende med samme behov.

Konceptet er kendt fra andre brancher. Og vi ønsker med vores produkt, WYNGSEATS, at bringe deleøkonomien ind i privatfly sektoren. Allerede i dag er vi i dialog med en gruppe af virksomheder, der ser fordele i at danne egne flyruter indenfor deres pågældende brancher. Og dernæst udbyde disse via vores booking platform. 

Adm. Direktør Simon Lorenzen, WYNG

WYNG´s booking platform har adgang til mere end 3.400 certificerede privatfly fra kategorierne Very Light Jets med plads til 3-7 passagerer og op til Airliners med kapacitet på op til 400 passagerer. WYNG´ s booking platform har mere end 40.000 lufthavne tilgængeligt på verdensplan.

Privatfly og smitterisiko

Den østrigske operatør, Globe Air, har defineret, at der ved en rejse med privatfly forekommer 30 gange færre Touchpoints for den enkelte passager end ved en tilsvarende rejse på et rutefly. Og dermed en væsentlig minimering af smitterisikoen for både passagerer, besætning og lufthavnspersonale.

Grundet COVID-19 mærker vi fra kunder et øget ønske om kontrol i forhold til hvem man rejser sammen med, og under hvilke forhold rejsen finder sted. Hertil er privatfly naturligvis den optimale løsning, da rejsen foregår på kundens præmisser og i mindre grupper. 

Adm. Direktør Simon Lorenzen, WYNG

En privat jet flyvning gennemføres ved, at passagererne ankommer til privat jet terminalen i den pågældende lufthavn ca. 15-30 min. før afgang, gennemgår en hurtig sikkerheds- og paskontrol samt eskorteres direkte til flyet. I ankomstlufthavnen forlader passagerne flyet direkte med bagagen. Således er de rejsende i langt mindre kontakt med lufthavnspersonale, besætning samt andre passagerer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *