Københavnsk hotel skifter forpagter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotellet Herman K i København skal ikke længere drives af Brøchner Hotels

Siden Brøchner Hotels åbnede Hotel Herman K på Bremerholm i København, har det 5-stjernede luksus boutique hotel skilt sig markant ud i markedet og høstet anerkendelse og priser fra både ind- og udland. Derfor var det ikke en nem, men en strategisk nødvendig beslutning for Brøchner Hotels.

Det har været en svær beslutning, særligt fordi det påvirker vores kollegaer. Hotel Herman K har skilt sig ud og været med til at sætte København på verdenskortet – ført an af dygtige og passionerede kollegaer. Men vi har længe før coronakrisen lagt en ny strategisk retning, hvor vi ønsker at fokusere på vores kerneforretning, de resterende boutique hoteller, og ekspansion til resten af landet. Det er der, vi ser det største potentiale for Brøchner Hotels – særligt i et nyt marked på den anden side af coronakrisen.

Nickolas Krabbe Bjerg

Fremtiden for Hotel Herman K

Frantz Longhi, ejer af Dansk Management Group, som blandt også ejer designhuset Paustian og designfirmaet Warm Nordic og en række toprestauranter udtaler:

Vi ser i Dansk Management Group frem til at drive hotellet videre i den høje standard, som hotellet har etableret sig i som 5-stjernet hotel. Hotellet fik sidste år Renoverprisen af Realdania som Danmarks flotteste renovering med stor vægt på bæredygtighed. Dansk Management Group vil nu opgradere hotellet yderligere med nye møbler og inventar og ser frem til at byde gæster velkommen i det opgraderede hotel ca. d. 1. juni 2020.

Frantz Longhi fortsætter:

Vi vil sætte særlig fokus på den høje standard og at være et corona-sikkert hotel, så alle tænkelige tiltag sikrer dette. Vi vil være branchens sundhedsmæssigt mest sikre hotel at bo på. Det er naturligvis helt særlige tider for et hotel under corona. Men hotellets centrale placering ved siden af Strøget og Magasin i Kbh., den særlige fokus på at være corona-sikkert samt den høje standard og det urbane miljø med få værelser og en charmerende stemning giver hotellet en helt særlig placering i markedet – og tiltrækker mange kunder, der sætter pris på netop de fordele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *