Emirates Airbus A380 er tilbage på vingene

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates har genoptaget flyvningerne mellem Dubai og London samt Paris med Airbus A380. Snart flyver jumbojetten også mellem Dubai og Amsterdam

Den globale Corona-pandemi har gjort de største passagerfly som Airbus A380 og Boeing 747 overflødige. De fleste flyselskaber ser ikke ud til at have travlt med at få flyene tilbage i luften. Men verdens største A380-operatør Emirates har endelig genoptaget nogle af sine ruter med flyet.

Passagererne ser ud til at synes ganske godt om Airbus A380. Men hos flyselskaberne er denne type ikke så populær. Flere flyselskaber har holdt kæmpeflyene på jorden. Men Airbus A380 er en vigtig del af Emirates varemærke. Og selskabet har da også over 100 fly af denne type i flåden.

Corona-situationen har længe gjort de største flytyper som Airbus A380 og Boeing 747 overflødige. Men i denne uge kunne Emirates endelig genoptage sine A380-ruter fra London og Paris til Dubai.

A380 er stadig et populært fly blandt vores kunder. Vi er glade for, at flyene er tilbage i luften for at betjene vores kunder på ture til London og Paris.

Adel Al Redha, Chief Operating Officer, Emirates.
Emirates Airbus A380 bar
Emirates Airbus A380 har bl.a. egen bar om bord.

Amsterdam fra 1. august

Emirates genoptager flere og flere ruter. I skrivende stund betjener selskabet mere end 50 destinationer i sit internationale netværk. Samtidig stiger efterspørgslen også på flere af de mest populære ruter. Vi kan derfor forvente at se flere ruter, der i fremtiden serviceres med Airbus A380. Allerede 1. august indsættes A380 på ruten til Amsterdam. Fra samme dag øger Emirates London-ruten til to daglige afgange med A380.

Der er ingen tvivl om, at jumbojettens storhedstid er forbi. Men det er glædeligt at se, at flere selskaber fortsat vil bruge disse fly i mange år fremover.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside.

Foto: EmiratesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *