KLM åbner fornyet lounge i Houston

KLM Lounge Houston

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM har for et har uger siden åbnet den renoverede lounge i Houston International Airport. Loungen blev renoveret i år. Der er overvejelser om også at renovere KLM’s Crown Lounge på Amsterdam Schiphol Airport.

KLM har kun fire lounger på verdensplan. Det er lounges, der udelukkende administreres af KLM. To af dem er i Amsterdam, en i Schengen og en i non-Schengen områderne af den store lufthavn. De to andre lounger findes i Toronto og Houston. Houston-loungen blev for nylig renoveret og er fornyelig genåbnet. KLM Crown Lounge i Houston er placeret i Terminal D nær gate D7 og er åben dagligt fra kl. 06.00 til 21.00. Efter renoveringen kan loungen rumme i alt 100 gæster. Loungen fik et nyt gulv under denne renovering. Der er også kommet nye møbler til, og badkabinerne er blevet renoveret.

KLM Crown Lounge Houston

I loungen kan du nyde morgenbuffet, frokost og aftensmad hver dag. Til mellemmåltid kan du også komme her til en lille snack og en drink. KLM flyver i øjeblikket dagligt mellem Amsterdam og Houston. Selskabet bruger en Airbus A330 i sommersæsonen. Mens en Boeing 787 Dreamliner kan ses på denne rute i vintersæsonen. Pudsigt nok har søsterselskab Air France også en separat lounge i Houston. Det er derfor mærkeligt, at der aldrig var planer om at slå loungerne sammen. Dette er tilfældet i de fleste lufthavne.

KLM VP of Customer Experience Marleen van de Pol kalder renoveringen af ​​loungen for en investering i fremtiden. “Dette passer perfekt til vores nye Business Class og Premium Comfort kabiner,” siger van der Pol. Selvom Houston ikke er en Delta-hub, ser KLM det stadig som en vigtig lufthavn. Lufthavnen er trods alt et knudepunkt for konkurrenten United.

Adgangsregler

Du har adgang til denne lounge, hvis du flyver ivBusiness Class med Air France eller KLM. Du kan også komme ind i loungen, hvis du har SkyTeam Elite+ elitestatus. En betingelse er, at du har et internationalt fly samme dag.

Billeder: KLM

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *