Rutenyhed: WOW air med ny rute til Orlando

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskabet WOW air tilføjer destination nummer 16 i Nordamerika med åbningen af en ny sæsonrute til Orlando. Fra den 18. december 2018 kan danskerne flyve billigt til solskinsstaten Florida, og åbningstilbuddet lyder på 799 kr.

Plager ungerne om en tur til Disneyland, og drømmer du samtidig om billig en getaway til solbeskinnede Orange County, er der godt nyt fra WOW air.

Lavprisselskabet markerer sig igen på markedet for transatlantiske ruter og annoncerer i dag sin 16. destination i Nordamerika med den nyeste tilføjelse Orlando, hvor hurtige danskere kan sikre sig billetter til med en åbningspris på 799 kr. Millionbyen i den sydlige delstat Florida er en populær turistdestination med over 40 mio. besøgende hvert år, og er bl.a. kendt for sine mange seværdigheder og forlystelsesparker: fra Disney World over Kennedy Space Center til Universal Studios.

Skuli Mogensen, stifter og ejer af WOW air siger:

Orlando er en populær destination for skandinaver, da der er solskin og varme året rundt – og især i vinterhalvåret kigger danskerne mod rejsemål, hvor man kan boltre sig i poolen og få lidt ekstra D-vitamin fra solen. Vores første fly mod Orlando går på vingerne lige før jul, så vi håber, at vi kan gøre drømmen om en rejse i juleferien, der ikke sprænger budgettet, til virkelighed for mange danskere. Det er WOW airs ambition at gøre rejser over Atlanten bredt tilgængelige, fordi vi presser priserne, så alle kan være med.

Enklere transfer i Island

Ruter mellem København og Orlando bliver i dag betjent af en række flyselskaber, men for mange af forbindelserne er der en længere mellemlanding, skift mellem terminaler eller transfer mellem lufthavne. Her vil WOW air konkurrere med en transfertid på 2,5 timer på udrejsen samt 1 time og 45 minutter på turen hjem og stopover i den mindre og derfor mere overskuelige Keflavik lufthavn.

Skuli Mogensen fortæller:

Især hvis man rejser med mindre børn kan det være lidt af en udfordring at skifte terminal eller endda lufthavn. Med en mindre lufthavn og en kortere mellemlanding glæder vi os til at kunne tilbyde en enklere rejse til en favorabel pris.

Den nye rute til Orlando træder i kraft den 18. december 2018, hvor passagerer vil kunne vælge mellem tre ugentlige afgange. Sæsonruten bliver betjent fra december til og med tredje uge i april.

WOW air flyver fra København – med en mellemlanding i Keflavik lufthavn – til 15 destinationer i Nordamerika: Orlando, San Francisco, Los Angeles, Dallas, Washington D.C., St. Louis, New York, Pittsburgh, Boston, Cincinnati, Cleveland, Detroit, Chicago, Toronto og Montreal. Fra 6. december udvider selskabet sit rutenetværk til Asien med New Dehli i Indien som første destination.

Billetter til Orlando er i salg fra i dag på www.wowair.dk til 799,- kroner.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *