Besøg en vulkan i udbrud

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nyeste indenfor turisme er et besøg til den aktive vulkan i Meradalir på Island.

Det er altid hyggeligt at tage en tre-dages tur storby ferie. Men hvis man ønsker en helt anderledes ferie, så arrangerer Icelandair lige nu korte ture til Island. Turen indeholder et besøg til den aktive vulkan i Meradalir.

Pakken koster fra 3329 kroner. Den indeholder flybillet til Island, 3 overnatninger i delt dobbeltværelse og udflugt til den aktive vulkan.

Det skriver Icelandair om turen

Meradalur-vulkanudbruddet er en enestående oplevelse som ingen anden! Det ligget med meget kort afstand til både Reykjavík og Keflavík internationale lufthavn. Så det bliver det ikke nemmere!  At være vidne til et aktivt vulkanudbrud er en oplevelse for livet. Det giver dig en chance for at opleve med egne øjne, hvor kraftfuld vores planet er. De orange, glødende lavafloder,  danner en surrealistisk og fantastisk udsigt, der kan nås efter en ca 2 timers vandretur til stedet. Når du er der, kan du nyde to timers oplevelse af moder naturs fantastiske magt og transformation før den 7,2 km lange vandretur tilbage. 

Vandringen anses for at være moderat vanskelig. Det vulkanske landskab kan være ujævnt og udfordrende. Derfor er gode vandresko og varmt tøj obligatorisk. Der er ikke rindende vand på vejen, så medbring gerne rigeligt vand og en solid frokost.

Du kan finde flere oplysninger om turen her.

Forsidefoto: Screenshot fra en youtube video om vulkanudbruddet i Meradalur.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *